Betöltés...

Gyönyörű Bordó Microsoft Surface 2 I7-8650U/16DDR4/512 NVME SSD/2K!/13.5" Touch Laptop + Toll

Ár: 189.998 Ft

A Microsoft Surface 2 laptop a dizájn és funkcionalitás tökéletes egyensúlya. A NaniPC.hu kínálatában most egy különleges bordó színű modell érhető el, amely nemcsak szemet gyönyörködtető, de minden szempontból kielégíti a legmagasabb igényeket is.

Modern Teljesítmény
Az Intel Core i7-8650U processzorral, 16GB DDR4 RAM-mal és 512GB NVMe SSD-vel felszerelve, ez a Surface 2 laptop gyors és hatékony működést garantál. Legyen szó komplex szoftverek futtatásáról, nagy méretű fájlok kezeléséről vagy multitaskingról, ez a gép minden kihívást könnyedén kezel.

Kiváló Kijelző és Interaktivitás
A 13.5 hüvelykes 2K érintőképernyő nem csak éles és tiszta képet biztosít, hanem interaktív felhasználói élményt is kínál, ami különösen előnyös a kreatív munkák és prezentációk során. A kijelző érzékenysége és pontossága kiemelkedő, így a felhasználók maximálisan kihasználhatják a Windows 10 képességeit.

Elegáns Design és Hordozhatóság
A bordó színű alumínium ház nem csak szép, hanem rendkívül tartós is, így a Surface 2 ideális társ lehet utazások során is. A karcsú kialakítás és a könnyű súly tovább növeli a laptop hordozhatóságát, így a felhasználók bárhol, bármikor dolgozhatnak.

Azonnali Használatra Kész
Minden NaniPC.hu-nál vásárolt Microsoft Surface 2 laptop azonnali használatra kész, előtelepített operációs rendszerrel, így nincs szükség bonyolult beállításokra; csak kapcsolja be és kezdje el használni.

Záró Gondolatok
Válassza a Gyönyörű Bordó Microsoft Surface 2 laptopot, ha egy stílusos, erőteljes és megbízható eszközt keres, amely minden igényt kielégít.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Gyönyörű Bordó Microsoft Surface 2 I7-8650U/16DDR4/512 NVME SSD/2K!/13.5" Touch Laptop + Toll" című hirdetést látja. (fent)