Betöltés...

Érintőképernyős Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H/32/512SSD/Touch/4K/Quadro T2000/15,6" Workstation Laptop

Ár: 319.998 Ft




A Lenovo ThinkPad P53 a NaniPC.hu kínálatában a legmodernebb technológiát és professzionális teljesítményt ötvözi, ideális választás a legigényesebb felhasználók számára.

 


Lenovo ThinkPad P53 ideális választás a következő felhasználók számára:



Mérnökök és építészek: Erőteljes számítási képességekkel rendelkezik CAD szoftverek és más műszaki alkalmazások futtatásához.
Grafikusok és Videószerkesztők: A magas felbontású érintőképernyő és a professzionális grafikus kártya kiváló választás bármilyen vizuális munkához.
Tudományos kutatók: Megbízható teljesítményt nyújt adatelemzéshez és komplex számításokhoz.
Üzleti Professzionálisok: Ideális választás prezentációk készítéséhez és nagy adatbázisok kezeléséhez.
Oktatók és Tanárok: Tökéletes eszköz az online oktatáshoz és multimédiás tartalmak készítéséhez.
Gamerek: nvidia VGA révén jól alkalmas játékok futtatására.
Általános Otthoni Felhasználásra: Azoknak, akik nem elégszenek meg a középszerűvel és kiváló minőségű multimédiás élményt és megbízható teljesítményt várnak el.


Erőteljes Teljesítmény

Az Intel Core i7-9850H processzor és a 32GB RAM kombinációja garantálja a zökkenőmentes multitaskingot és az intenzív szoftverek gyors futtatását. A 512GB SSD pedig gyors adathozzáférést biztosít, miközben elegendő tárhelyet kínál a professzionális projektek számára.


Kivételes Kijelző és Grafika

A 15,6 hüvelykes 4K Ultra HD érintőképernyő éles és részletgazdag képeket jelenít meg, míg a NVIDIA Quadro T2000 grafikus kártya kiválóan alkalmas grafikai tervezésre, 3D modellezésre és videószerkesztésre. Ez a konfiguráció biztosítja, hogy a legmagasabb igényeket is kielégítse.


Testreszabhatóság és Bővíthetőség

A NaniPC.hu lehetőséget biztosít RAM és SSD bővítésre, így a felhasználók saját igényeik szerint növelhetik a gép teljesítményét. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a ThinkPad P53 hosszú távon is megfeleljen a változó professzionális követelményeknek.


Készen az Azonnali Használatra

Minden Lenovo ThinkPad P53 azonnal használatra kész állapotban érkezik, előre telepített operációs rendszerrel és a szükséges driverekkel, így Önnek csak be kell kapcsolnia és már kezdheti is a munkát.


Vásárolja meg most a Lenovo ThinkPad P53-at a NaniPC.hu oldalon, és élvezze a professzionális teljesítményt és kifinomult kialakítást, amely minden elvárását felülmúlja.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Érintőképernyős Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H/32/512SSD/Touch/4K/Quadro T2000/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)