Betöltés...

Bárhova belefér, bármit elvégez Energiatakarékos HP Prodesk 400 G4 DM I5-8500T/8/256NVME/WIFI Ingyen házhoz garanciás

Ár: 109.998 Ft

HP ProDesk 400 G4 DM: Kompakt és Energiatakarékos Mini PC

Az HP ProDesk 400 G4 DM egy kiváló választás azok számára, akik kompakt méretű, energiahatékony, mégis teljesítményes asztali számítógépet keresnek. A következőkben részletezem ennek a rendkívül praktikus és sokoldalú mini PC-nek a főbb jellemzőit:

Kompakt Méret és Rugalmas Telepítési Lehetőségek

A ProDesk 400 G4 DM kompakt, helytakarékos kialakítású, így könnyen beilleszthető bármilyen munkaterületre. A kicsi méretű, de erős teljesítményű gépnek köszönhetően a felhasználók szabadon választhatják meg, hogy az asztalukon vagy akár a monitoruk hátoldalán szeretnének-e elhelyezni.

Energiahatékony Működés a Hatékony I5-8500T Processzorral

Az I5 processzor és az NVMe SSD kombinációja gyors és hatékony teljesítményt biztosít, miközben minimális energiafogyasztást tesz lehetővé. Ez ideális választás mind az otthoni, mind pedig az irodai környezetben, ahol fontos a gazdaságos működés és az energiahatékony technológia alkalmazása.

Gyors és Stabil Rendszer a 8GB RAM és 256GB NVMe SSD segítségével

A  DDR4 RAM és a  NVMe SSD kombinációja gyors és stabil rendszerműködést biztosít, így a felhasználók könnyedén futtathatnak több alkalmazást és végezhetnek egyszerre több feladatot anélkül, hogy a teljesítményben kompromisszumot kellene kötniük.

Ingyenes Szállítás és Garanciális Biztonság

Az HP ProDesk 400 G4 DM vásárlása során a NaniPC.hu ingyenes házhozszállítást és garanciális biztonságot kínál minden vásárlójának. Így nemcsak könnyedén juthatnak hozzá ehhez a remek minőségű mini PC-hez, hanem biztosak lehetnek abban is, hogy a vásárlásukhoz teljes körű támogatást kapnak.

Ha kompakt méretű, mégis erős teljesítményű asztali számítógépet keres, amely energiatakarékos és rugalmas telepítési lehetőségeket biztosít, akkor az HP ProDesk 400 G4 DM ideális választás lehet Ön számára. Ne habozzon, rendelje meg még ma, és élvezze a kompromisszumok nélküli teljesítményt és megbízhatóságot!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bárhova belefér, bármit elvégez Energiatakarékos HP Prodesk 400 G4 DM I5-8500T/8/256NVME/WIFI Ingyen házhoz garanciás" című hirdetést látja. (fent)