Betöltés...

Konfiguráció AKCIÓ❗HP Compaq Elite 8300 i5-2400S/4/128SSD PC + 22" Monitor + Bill + egér

Ár: 57.998 Ft

A HP Compaq Elite 8300 USDT mini PC, Fujitsu B22T-7 proGreen monitor, és a Meetion MT-C100 billentyűzet-egér kombináció együtt tökéletes munkaállomást alkot, amely számos felhasználási területen kiválóan teljesít. A NaniPC.hu büszkén kínálja ezt a csomagot, amely kiválóan illeszkedik minden felhasználó igényeihez, a kisvállalkozásoktól kezdve az otthoni felhasználókig.

Sokoldalú Alkalmazhatóság Ez a konfiguráció tökéletes választás lehet otthoni irodákhoz, ahol fontos a helytakarékosság és az energiahatékonyság. Egyaránt ideális oktatási intézmények számára, ahol a megbízhatóság és a könnyű kezelhetőség kulcsfontosságú. Kisvállalkozások számára is kiváló, hiszen a készlet minden alapvető irodai feladat ellátására alkalmas, beleértve a dokumentumkezelést, internetes böngészést és alapvető multimédiás felhasználást.

Környezetbarát Megoldás A Fujitsu B22T-7 proGreen monitor nem csak kiváló képminőséget biztosít, hanem energiahatékony működésével hozzájárul a fenntarthatósághoz is. A HP Compaq Elite 8300 USDT mini PC kompakt méretével minimalizálja az ökológiai lábnyomot, miközben erőteljes teljesítményt nyújt.

"Csak Kapcsold Be és Használd" Minden rendelés a NaniPC.hu-tól az "Csak kapcsold be és használd" szlogen jegyében érkezik, azaz előre telepített Windows operációs rendszerrel, így nincs szükség további beállításokra vagy telepítésre. Azonnal használatba vehető, ami időt és energiát takarít meg.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Konfiguráció AKCIÓ❗HP Compaq Elite 8300 i5-2400S/4/128SSD PC + 22" Monitor + Bill + egér" című hirdetést látja. (fent)