Betöltés...

Sony ADP-0933 utángyártott töltő adapter (19.5V 4.7a 90W) kompatibilis Samsung és LG 19v TV-hez

Ár: 9.998 Ft


Széleskörű Kompatibilitás: Kifejezetten tervezték a Sony laptopok és az ilyen specifikációjú Samsung és LG televíziók energiaszükségletének kielégítésére. Ez az adapter egy univerzális megoldás, amely többféle eszközzel is kompatibilis.
Optimalizált Teljesítmény: Az 19.5V 4.7A kimenet és 90W teljesítménye biztosítja, hogy kompatibilis eszközeid gyorsan és hatékonyan töltődjenek, növelve ezzel a használati időt.
Megbízhatóság és Minőség: Az utángyártott design ellenére az adapter kiváló minőségű anyagokból készül, így biztosítva a hosszú távú megbízhatóságot és teljesítményt.
Könnyű Hordozhatóság: Kompakt méretének köszönhetően az adapter könnyen szállítható, így otthon, az irodában vagy utazás közben is kényelmesen használható.
Kiváló Ár-érték Arány: Az eredeti gyártói kiegészítőkkel szemben kedvező áron kínálva, ez az adapter pénztárcabarát megoldást nyújt anélkül, hogy feláldozná a teljesítményt vagy a minőséget.


Miért válassza a NaniPC-t?



Széleskörű Kompatibilitás: Akár laptop, akár TV, biztosítjuk a tökéletes adaptert minden eszközödhöz.
Kiváló Minőség és Megbízhatóság: Minőségi termékeinkkel hosszú távon is elégedett leszel.
Kedvező Árak: Nálunk a minőség kedvező áron érhető el, így többet spórolhatsz.
Gyors Szállítás és Kiváló Ügyfélszolgálat: Ingyenes szállításunkkal és szakértő ügyfélszolgálatunkkal mindig a rendelkezésedre állunk.


Legyen szó Sony laptopról, Samsung vagy LG televízióról, a Sony ADP-0933 utángyártott töltő adapter az energiaszükségleteid megbízható és költséghatékony megoldása. Válaszd a minőséget és a kényelmet, válaszd a NaniPC-t! | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sony ADP-0933 utángyártott töltő adapter (19.5V 4.7a 90W) kompatibilis Samsung és LG 19v TV-hez" című hirdetést látja. (fent)