Betöltés...

Asus ADP-65DW A (19V 3.42A 65W) utángyártott töltő adapter

Ár: 9.998 Ft





Kompatibilitás: Az Asus ADP-65DW A modellhez tervezett töltő adapter tökéletesen illeszkedik az Asus laptopok széles skálájához, biztosítva az optimális töltést és az eszközök hosszú távú teljesítményét.
Teljesítmény: A 19V 3.42A, 65W kimeneti teljesítménye garantálja, hogy laptopja gyorsan és hatékonyan töltődjön, csökkentve az eszköz lemerülésének esélyét kritikus pillanatokban.
Biztonság: A legújabb technológiával készült, ez az utángyártott adapter magas szintű védelmet nyújt a túláram, túlfeszültség és túlmelegedés ellen, így az Ön és eszköze biztonságban van a töltés során.
Hordozhatóság: Könnyű és kompakt kialakítása miatt könnyen tárolható és magával vihető, így ideális társ utazáskor vagy munkába járáskor.
Környezettudatosság: Az utángyártott adapterek használata nem csupán költséghatékony megoldás, de segít csökkenteni az elektronikai hulladék mennyiségét is, támogatva ezzel a fenntarthatóságot.

Ajánlás: Ideális választás diákoknak, professzionális felhasználóknak és azoknak, akik sokat utaznak. Ez az adapter biztosítja, hogy Asus laptopja mindig töltve legyen, akár otthon, akár úton van.

Szolgáltatások:

Ingyenes Szállítás: Minden megrendelés mellé ingyenes szállítást biztosítunk, így Ön gyorsan és kényelmesen hozzájuthat új töltő adapteréhez.
Garancia: Az eszközre teljes körű garanciát vállalunk, biztosítva ezzel a nyugodt és gondtalan használatot.
Készenléti állapot: Az adapter „Csak kapcsold be és használd... NaniPC” állapotban érkezik, lehetővé téve az azonnali használatot.

Legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról, az Asus ADP-65DW A utángyártott töltő adapter megbízható választás az Ön Asus eszközéhez. Rendelje meg most és élvezze a problémamentes töltést, ahol és amikor csak szeretné!

| NaniPC





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Asus ADP-65DW A (19V 3.42A 65W) utángyártott töltő adapter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: