Betöltés...

HP vékony center-pin 65 W-os Utángyártott adapter (19.5V 3.33A )

Ár: 9.998 Ft




Termékleírás: Az HP Vékony Center-pin 65W-os Utángyártott Adapter (19.5V 3.33A) egy kiváló minőségű, megbízható tápegység, amely kompatibilis számos HP laptop modellel. A 19.5V és 3.33A kimeneti teljesítménnyel rendelkező adapter tökéletes egyensúlyt biztosít az energiahatékonyság és a gyors töltés között. A vékony center-pin design biztosítja az egyszerű csatlakoztatást és a stabil kapcsolatot az adapter és a laptop között.


Főbb Jellemzők és Előnyök:



19.5V 3.33A Kimeneti Teljesítmény: Optimális teljesítményt és gyors töltést biztosít.
Vékony Center-pin Design: Egyszerű és stabil csatlakoztatás az eszközökhöz.
Kompakt és Könnyű: Ideális választás utazáshoz, könnyedén elfér bármelyik táskában.
Széleskörű Kompatibilitás: Több HP laptop modellel is használható, biztosítva a rugalmasságot.


Miért válassza az HP Vékony Center-pin 65W-os Utángyártott Adaptert? Ha egy megbízható, könnyen hordozható és hatékony tápegységet keresel HP laptopodhoz, ez az adapter tökéletes választás. Kompakt kialakítása és magas teljesítménye révén biztosítja, hogy eszközöd mindig a rendelkezésre álló legjobb teljesítmény mellett működjön, legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról.


Ajánlott Felhasználás: Ideális minden HP laptop tulajdonos számára, aki egy megbízható, utazásbarát és hatékony tápegységet keres. Ez az adapter kiváló választás, ha pótadapterre vagy tartalékra van szükséged.


Szállítás és Garancia: Minden vásárlással  garanciát kínálunk, így biztos lehetsz benne, hogy befektetésed védett. "Csak csatlakoztasd és használd... NaniPC."



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP vékony center-pin 65 W-os Utángyártott adapter (19.5V 3.33A )" című hirdetést látja. (fent)