Betöltés...

Acer YH-1650-01H 65W-os Utángyártott adapter

Ár: 9.998 Ft




Az Acer YH-1650-01H 65W-os Utángyártott Adapter egy kiváló választás az Acer eszközök tulajdonosai számára, akik egy megbízható és hatékony tápellátási megoldást keresnek. 65W teljesítményével ez az adapter biztosítja az Acer laptopok és kisebb asztali számítógépek folyamatos és stabil energiával való ellátását. A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően kényelmesen magaddal viheted bárhova, így soha nem maradsz energia nélkül.


Főbb Jellemzők és Előnyök:



65W Teljesítmény: Ideális Acer laptopok és kisebb asztali számítógépek számára.
Utángyártott Minőség: Kiváló minőségű alternatíva az eredeti adapterekhez.
Kompakt és Könnyű: Ideális választás utazáshoz vagy otthoni használatra.
Széleskörű Kompatibilitás: Több Acer eszközmodellhez is illeszkedik, biztosítva a rugalmasságot.


Miért válassza az Acer YH-1650-01H 65W-os Utángyártott Adaptert? Ez az adapter tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik egy megbízható és hatékony tápegységet keresnek Acer eszközük számára. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról, ez az adapter készen áll a feladatra. A könnyű és kompakt kialakítás révén könnyen hordozható, így garantáltan nem hagy cserben.


Ajánlott Felhasználás: Ajánlott minden Acer eszköz tulajdonosnak, aki egy megbízható, könnyen hordozható és hatékony tápegységet keres. Ez az adapter kiváló választás, ha pótadapterre vagy tartalékra van szükséged.


Szállítás és Garancia: Minden megrendelés mellé  garanciát biztosítunk, így nyugodtan választhatsz minket, tudva, hogy a terméked védve van. "Csak csatlakoztasd és használd... NaniPC."



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Acer YH-1650-01H 65W-os Utángyártott adapter " című hirdetést látja. (fent)