Betöltés...

HP USB-C 65 W-os Utángyártott adapter TPN-HA01 (19.5V 3.25A )

Ár: 14.998 Ft




Az HP USB-C 65W-os Utángyártott Adapter TPN-HA01 modellje egy kiváló választás azok számára, akik egy megbízható és hatékony tápellátást keresnek HP laptopjukhoz. Ez az adapter 19.5V-os kimenettel és 3.33A-es áramerősséggel rendelkezik, ami optimális teljesítményt nyújt a készülékednek. Az adapter USB-C csatlakozója révén széles körű kompatibilitást biztosít a legújabb HP laptopokkal.


Főbb Jellemzők és Előnyök:



19.5V 3.33A Kimeneti Teljesítmény: Biztosítja a stabil és megbízható tápellátást.
Utángyártott Minőség: Tartós, megbízható teljesítményt nyújt kedvező áron.
USB-C Csatlakozó: Modern és univerzális, tökéletesen illeszkedik a legújabb HP laptopokhoz.
Könnyű és Kompakt: Kiválóan alkalmas utazáshoz, könnyen hordozható.


Miért válassza az HP USB-C 65W-os Utángyártott Adaptert? Ez az adapter a modern technológia és a megbízhatóság tökéletes kombinációját kínálja. USB-C csatlakozójával az adapter könnyen illeszkedik a legtöbb új HP laptop modellhez, biztosítva a gyors és hatékony töltést. Kompakt mérete révén ideális utazáshoz, így laptopod mindig rendelkezésre áll, amikor szükséged van rá.


Ajánlott Felhasználás: Bármely HP laptop tulajdonos számára ajánlott, aki egy megbízható, utazásbarát és hatékony tápegységet keres. Ez az adapter tökéletes választás, ha pótadapterre vagy tartalékra van szükséged.


Szállítás és Garancia: Minden megrendelés mellé ingyenes szállítást és garanciát biztosítunk, így nyugodtan választhatsz minket, tudva, hogy a terméked védve van. "Csak csatlakoztasd és használd... NaniPC."



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP USB-C 65 W-os Utángyártott adapter TPN-HA01 (19.5V 3.25A )" című hirdetést látja. (fent)