Betöltés...

Lenovo square 65 W-os Utángyártott adapter (20V 3.25A )

Ár: 9.998 Ft

A Lenovo Square 65W-os Utángyártott Adapter a tökéletes választás, ha pótlásra vagy tartalék adapterre van szükséged. Kifejezetten Lenovo laptopokhoz tervezett, ez az adapter 20V-os kimenettel és 3.25A-es áramerősséggel rendelkezik, biztosítva ezzel a szükséges energiát a készülékednek. A tartósság érdekében kiváló minőségű anyagokból készült, így megbízható teljesítményt nyújt hosszú távon.


Főbb Jellemzők és Előnyök:



20V 3.25A Kimeneti Teljesítmény: Biztosítja a stabil és megbízható tápellátást a Lenovo laptopod számára.
Utángyártott Minőség: Kiváló ár-érték arány mellett kínál megbízható teljesítményt.
Könnyű és Kompakt: Ideális választás utazáshoz vagy mindennapi használathoz.
Széleskörű Kompatibilitás: Tökéletesen illeszkedik számos Lenovo laptop modellel, biztosítva az egyszerű csatlakoztatást.


Miért válassza a Lenovo Square 65W-os Utángyártott Adaptert? Ez az adapter a kényelmet és a megbízhatóságot helyezi előtérbe. Akár otthon, akár úton van, ez a könnyen hordozható és hatékony adapter biztosítja, hogy laptopod mindig teljes kapacitással működjön. Az utángyártott design kiváló ár-érték arányt kínál, így ideális választás mindazok számára, akik pénztárcabarát megoldást keresnek.


Ajánlott Felhasználás: Ideális minden Lenovo laptop tulajdonos számára, aki egy megbízható, utazásbarát és költséghatékony tápegységet keres. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról, ez az adapter készen áll a feladatra.


Szállítás és Garancia: Minden vásárlással  garanciát kínálunk, így biztos lehetsz benne, hogy befektetésed védett. "Csak csatlakoztasd és használd... NaniPC."



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo square 65 W-os Utángyártott adapter (20V 3.25A )" című hirdetést látja. (fent)