Betöltés...

Lenovo ThinkPad Pro Dokkoló Állomás 40AH Sd20t34310 Töltővel

Ár: 27.998 Ft


Könnyű Csatlakoztatás: Csak csatlakoztasd ThinkPad laptopodat a dokkolóhoz egyetlen USB-C vagy Thunderbolt porton keresztül, és azonnal hozzáférhetsz több monitorhoz, hálózati kapcsolathoz és perifériákhoz.
Bővített Kijelző Támogatás: Támogatja a több monitoros környezetet, így egyszerre több projektet is könnyedén kezelhetsz.
Számos Port: A dokkoló több USB 3.1 portot, HDMI, DisplayPort, és Ethernet portot is kínál, így minden szükséges eszközödet egyszerűen csatlakoztathatod.
Biztonság: A dokkoló beépített biztonsági zárral rendelkezik, amely védelmet nyújt a lopás ellen, miközben könnyen integrálható az irodai környezetbe.


Ideális Választás:


A Lenovo ThinkPad Pro Dokkolóállomás tökéletes választás szakemberek, diákok és otthoni felhasználók számára egyaránt, akik szeretnék bővíteni laptopjuk csatlakoztatási lehetőségeit anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a kényelem vagy teljesítmény terén. Legyen szó akár grafikai tervezésről, adatelemzésről vagy egyszerű irodai munkáról, ez a dokkolóállomás minden igényt kielégít.


Garancia és Támogatás:


A termékhez ingyenes szállítás, teljes körű garancia és azonnali használatra kész állapot tartozik, hogy te csak a lényegre kelljen koncentrálnod: a munkádra. "Csak kapcsold be és használd... NaniPC."



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo ThinkPad Pro Dokkoló Állomás 40AH Sd20t34310 Töltővel" című hirdetést látja. (fent)