Betöltés...

Lenovo ThinkVision L200PWD Monitor DVI-D/VGA 20"

Ár: 17.998 Ft

Az Lenovo L200PWD monitor a kiváló képminőség és a használati kényelem tökéletes kombinációját kínálja. A NaniPC.hu büszkén kínálja ezt a 20 colos monitort, amely minden otthoni és irodai felhasználó számára ideális választás.

Kiváló Képminőség és Csatlakoztathatóság Az L200PWD monitor a DVI-D és VGA csatlakozóknak köszönhetően könnyedén integrálható a meglévő munkaállomásokba, biztosítva a rugalmas csatlakoztatási lehetőségeket. A 20 colos képernyő mérete és az éles, tiszta képminőség garantálja, hogy minden digitális tartalom élvezetes legyen, legyen szó munkáról vagy kikapcsolódásról.

Ideális Választás Minden Szituációhoz Az L200PWD tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható monitort keresnek irodai munkához, tanuláshoz vagy szabadidős tevékenységekhez. Az elegáns design és a kompakt méret lehetővé teszi, hogy a monitor tökéletesen illeszkedjen bármilyen munkakörnyezetbe vagy otthoni irodába.

Készen Az Azonnali Használatra A NaniPC.hu-nál minden Lenovo L200PWD monitor készen áll az azonnali használathoz. Egyszerűen csatlakoztassa a számítógéphez a mellékelt kábelek segítségével, és máris élvezheti a kiváló vizuális élményt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo ThinkVision L200PWD Monitor DVI-D/VGA 20"" című hirdetést látja. (fent)