Betöltés...

Ajánljuk❗Zöld megoldás♻️Fujitsu B22T-7 proGreen HDMI/DVI/VGA/USB/Hangszórók 22" Monitor

Ár: 24.998 Ft

Az Fujitsu B22T-7 proGreen Monitor a legújabb Intelligens Kialakítás zöld technológia és a kiváló képminőség tökéletes egyesítése. A NaniPC.hu kínálatában ez a környezetbarát monitor ideális választás azok számára, akik nem csak a munkájuk minőségét, hanem környezetük védelmét is fontosnak tartják.

Energiatakarékos és Környezetbarát A Fujitsu B22T-7 proGreen különleges energiatakarékos funkciói, mint az automatikus kikapcsolás és az alacsony fogyasztású LED háttérvilágítás, jelentős mértékben csökkentik az energiafogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Ezáltal, miközben Ön a legmagasabb szintű teljesítményt élvezi, egyben a környezetvédelmi célok támogatásához is hozzájárul.

Sokoldalú Csatlakoztathatóság A HDMI, DVI és VGA bemenetekkel, valamint USB portokkal és beépített hangszórókkal rendelkező B22T-7 proGreen monitor rendkívül sokoldalú, így könnyedén csatlakoztatható a legtöbb számítógéphez, laptophoz és más eszközhöz. Tökéletes választás irodai prezentációkhoz, multimédiás tartalmak megtekintéséhez vagy akár otthoni szórakozáshoz.

Kényelem és Ergonómia A 22 colos képernyő mérete ideális a hosszú munkanapok során, a beépített hangszórók pedig kényelmes audio megoldást biztosítanak anélkül, hogy külső hangszórókra lenne szükség. A monitor állítható magassága és dönthető képernyője biztosítja, hogy mindig a legkényelmesebb pozíciót választhassa.





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ajánljuk❗Zöld megoldás♻️Fujitsu B22T-7 proGreen HDMI/DVI/VGA/USB/Hangszórók 22" Monitor" című hirdetést látja. (fent)