Betöltés...

Építse meg az elképzeléseit Lenovo P71 i7-7700HQ/32/1+1TB SSD/P3000/FHD 17,3" Laptop

Ár: 259.998 Ft

Processzor: Az Intel Core i7-HQ processzorral rendelkező Lenovo P71 kiemelkedő teljesítményt kínál, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy zökkenőmentesen fussanak a legigényesebb alkalmazások és multitasking feladatok.

Memória: DDR4 RAM biztosítja, hogy a munkaállomás gyorsan és hatékonyan kezelje a számos egyidejű folyamatot, növelve a produktivitást.

Tárolás: A rendkívül gyors kettő 1TB NVMe SSD párosítása óriási tárolókapacitást biztosít azonnali adathozzáférési sebességgel, amely tökéletes nagyméretű fájlok és bonyolult adatbázisok kezelésére.

Grafika: Az Intel UHD 630 integrált grafikus vezérlő mellett a Nvidia Quadro P3000 dedikált grafikus kártya rendkívüli grafikai teljesítményt nyújt, amely elengedhetetlen a professzionális tervezési, modellezési és videószerkesztési munkákhoz.

Kijelző: A Full HD felbontású (1920 x 1080) kijelző garantálja az éles és világos képminőséget, ami különösen fontos a részletek pontos megjelenítéséhez tervezési és multimédia munkálatok során.

Kompatibilitás: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami a legfrissebb szoftverek és alkalmazások zökkenőmentes futtatását teszi lehetővé. Kiemelkedő kompatibilitást nyújt még a legmodernebb szoftverekkel is.

Testreszabás: A felhasználók számára rendelkezésre álló RAM és tárolókapacitás bővítési lehetőségekkel, valamint VGA frissítéssel, a Lenovo P71 könnyedén alkalmazkodik az egyéni igényekhez és növekvő teljesítménykövetelményekhez.

Ajánlás: Ez a Lenovo P71 munkaállomás laptop kiváló választás azok számára, akik magas szintű teljesítményt és adaptálhatóságot keresnek projektjeik megvalósításához. Legyen szó komplex mérnöki szimulációkról, grafikai tervezésről vagy videószerkesztésről, ez a gép készen áll minden kihívásra.

Extrák: Az ingyenes szállítás, a kiterjedt garancia, és a „készre szerelt, csak bekapcsolni és használni” szolgáltatás garantálja, hogy a Lenovo P71 munkaállomás laptop azonnal használható legyen a dobozból kivéve.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Építse meg az elképzeléseit Lenovo P71 i7-7700HQ/32/1+1TB SSD/P3000/FHD 17,3" Laptop" című hirdetést látja. (fent)