Betöltés...

Leértékelve ! Aksi 0 Fujitsu Lifebook E8420 C2D P8600/4/128SSD/DVD-RW/15,6" Laptop

Ár: 35.998 Ft

Kompakt és Hatékony: Fujitsu Lifebook E8420




Processzor & Teljesítmény: Az Intel Core 2 Duo  processzorral ellátott Fujitsu Lifebook E8420 hatékony teljesítményt nyújt a napi feladatokhoz. A 4GB RAM segítségével zökkenőmentes multitasking élményt biztosít, legyen szó dokumentumok szerkesztéséről, internetes böngészésről vagy multimédia lejátszásról.


Tárolás & Gyorsaság: Az SSD tároló megoldásnak köszönhetően a rendszer és alkalmazások gyorsan indulnak, míg a nagy méretű fájlok is gyorsan áthelyezhetők. A laptop így kiváló választás azok számára, akik értékelik a gyors működést.


Multimédia & Kapcsolat: A DVD-RW meghajtó lehetővé teszi a filmek nézését és a lemezek írását közvetlenül a laptopról. Többféle csatlakozási lehetőség, mint USB portok és HDMI kimenet, biztosítja, hogy minden perifériával könnyedén összeköthető.


Mobilis & Készen áll: Kompakt méretével és könnyű súlyával a Fujitsu Lifebook E8420 ideális választás azok számára, akik gyakran úton vannak. Előtelepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, így azonnal használható. Ingyenes szállítás és garancia is biztosított.


Testreszabhatóság & Kompatibilitás: RAM és SSD frissítési lehetőségekkel rendelkezik, így a gép könnyen igazítható az egyéni igényekhez. A 8. generációs processzorokkal ellentétben ez a modell elsősorban Windows 10 operációs rendszerrel használható, de ideális választás a napi számítógépes tevékenységekhez.





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Leértékelve ! Aksi 0 Fujitsu Lifebook E8420 C2D P8600/4/128SSD/DVD-RW/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)