Betöltés...

Elegancia és Teljesítmény Dell Latitude E7470 i5-6300U/8/256SSD/14/FHD Laptop

Ár: 94.998 Ft

A Dell Latitude E7470 több, mint egy laptop; egy megbízható munkatárs, amely minden kihívást könnyedén kezel. A NaniPC.hu büszkén ajánlja ezt a készüléket azoknak, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni sem a teljesítmény, sem a stílus terén.

A Teljesítmény Alapjai Az Intel Core i5-6300U processzor, 8GB DDR4 RAM, és a 256GB SSD tárhely kombinációja biztosítja, hogy a Latitude E7470 gyors és hatékony legyen minden feladat során. Akár bonyolult táblázatokkal dolgozik, akár grafikai alkalmazásokat futtat, ez a gép képes lesz lépést tartani Önnel.

Stílus és Hordozhatóság A 14 colos Full HD kijelző nem csak éles és tiszta képet biztosít, hanem a laptop kompakt méretének köszönhetően a Latitude E7470 könnyedén magával vihető bárhová. Az elegáns kialakítás és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy eszköze minden helyzetben megállja a helyét.

Rugalmasság és Bővíthetőség A Dell Latitude E7470 nem csak azonnal használatra kész állapotban érkezik, de bővíthető memória és tárolókapacitás révén a jövőbeli igényeknek is megfelel. Ez biztosítja, hogy laptopja hosszú távon is a legjobb teljesítményt nyújthassa.

Azonnal Használatra Kész A NaniPC.hu-nál minden Latitude E7470 laptop előre telepített operációs rendszerrel érkezik, így Ön azonnal elkezdheti használni új eszközét. "Csak kapcsolja be és használja" – élvezze a zökkenőmentes indítást és a gyors működést anélkül, hogy bármit is telepítenie kellene.

Záró Gondolatok Válassza a Dell Latitude E7470-t, ha egy megbízható, elegáns és hatékony laptopra van szüksége, amely képes lépést tartani az igényes mindennapokkal. Fedezze fel a NaniPC.hu-n, és emelje új szintre a produktivitását ezzel a kivételes eszközzel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Elegancia és Teljesítmény Dell Latitude E7470 i5-6300U/8/256SSD/14/FHD Laptop" című hirdetést látja. (fent)