Betöltés...

✅ Gamer Álom DARKFLASH i7-12700F/32DDR5/1TB NVME/RTX4060/Vízhűtés Gamer PC AKVÁRIUM házban

Ár: 484.998 Ft

A DARKFLASH i7-12700F/32DDR5/1TB NVME/RTX4060 Gamer PC az a választás a NaniPC.hu kínálatából, amely minden igényt kielégít a modern játékosok számára. Az akvárium házban elhelyezett készülék nem csupán erőteljes, hanem egy látványos műalkotás is, amely minden tekintetet magára vonz.

Csúcsteljesítmény a Játékban és Munkában

Az Intel i7-12700F processzor és 32GB DDR5 RAM párosítása biztosítja, hogy a legújabb generációs játékok és alkalmazások akadálytalanul, a legmagasabb beállítások mellett fussanak. Az NVIDIA RTX 4060 grafikus kártya a ray tracing és az AI-alapú képfeldolgozási technológiákkal új szintre emeli a vizuális élményt.

Revolutionáris Tárolási Megoldások

A 1TB NVMe SSD nem csak gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést kínál, hanem elegendő helyet is biztosít minden digitális tartalom számára. A játékok, videók és egyéb fájlok soha nem lassítják le ezt a gépet.

Egyedi és Stílusos Akvárium Ház

A DARKFLASH Gamer PC akvárium háza egy igazi vizuális csoda. Nem csak a játékosok, de minden tech enthusiast számára különleges élményt nyújt. A belső világítás és a víztiszta design lehetővé teszi, hogy a hardver nem csak teljesítményben, de vizuálisan is kiemelkedjen.

Exkluzív Szolgáltatások a NaniPC.hu-tól

Minden vásárlónk élvezheti a NaniPC.hu exkluzív előnyeit: ingyenes szállítás, garancia, és az eszköz azonnali használatkészséggel telepítve érkezik. Ezen felül, választható bővítési lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy a DARKFLASH Gamer PC minden igényt kielégítsen.

Ne várjon tovább! Vegye meg most a DARKFLASH Gamer PC-t a NaniPC.hu oldalon, és lépjen be a jövő játékélményébe egy olyan géppel, amely minden elvárását felülmúlja.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "✅ Gamer Álom DARKFLASH i7-12700F/32DDR5/1TB NVME/RTX4060/Vízhűtés Gamer PC AKVÁRIUM házban" című hirdetést látja. (fent)