Betöltés...

DELL 5490 i5-8350u/16GB DDR4/480SSD/14”/Touch Laptop Eredeti Office 2021

Ár: 184.998 Ft

Az "DELL 5490 iTouch Laptop" egy kiváló minőségű hordozható számítógép, amely számos előnnyel rendelkezik, és számos felhasználási területen megállja a helyét. A következőkben bemutatom a laptop jellemzőit és előnyeit:

1. Erős Teljesítmény: A laptopban található Intel Core i5 processzor gyors és hatékony teljesítményt nyújt, így könnyedén kezelheti a számítógépes feladatokat, beleértve a többfeladatos munkát is.

2. Kiváló Memória: A DDR4 RAM bőséges mennyiségű memóriát biztosít a sima és gyors alkalmazásindításhoz, valamint a nagy teljesítményű feladatokhoz.

3. Gyors és Kiterjedt Tárhely: Az SSD (Solid State Drive) gyors adatelérést és megbízható adattárolást biztosít. Ezenkívül az SSD révén a rendszer is gyorsabban indul.

4. Érintőképernyő: Az érintőképernyő lehetővé teszi a kényelmes navigációt és interakciót az alkalmazásokkal és az operációs rendszerrel.

5. Kompakt Méret: A 14 hüvelykes képernyő és a kompakt méretű kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyen hordozza magával a laptopot, és bárhol dolgozhasson vagy szórakozhasson vele.

6. Windows 10 Pro: Az előtelepített Windows 10 Pro operációs rendszer számos funkcióval és lehetőséggel rendelkezik, így könnyedén kezelheti a mindennapi feladatait.

7. Minőségi Építés: A DELL laptopok híresek minőségükről és tartósságukról, így hosszú élettartamra számíthat.

8. Csatlakozási lehetőségek: A laptop számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a USB-portokat, HDMI-portot és egyéb szükséges csatlakozókat.

9. Érintőképernyős funkcionalitás: Az érintőképernyős kijelző lehetővé teszi a könnyű és intuitív navigációt, ami különösen hasznos a tervezőknek, prezentációk készítéséhez vagy egyszerűen csak a kényelmes használathoz.

10. Garancia és Szállítás: A laptopot ingyenes szállítással és garanciával szállítják, így biztos lehet benne, hogy jó kezekben van.

Az "DELL 5490 Touch Laptop" tökéletes választás lehet mindazoknak, akik egy megbízható, erős és kompakt laptopot keresnek az üzleti és személyes felhasználáshoz. Látogasson el a nanipc.hu weboldalra, ahol megvásárolhatja ezt a kiemelkedő laptopot kedvező áron!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DELL 5490 i5-8350u/16GB DDR4/480SSD/14”/Touch Laptop Eredeti Office 2021" című hirdetést látja. (fent)