Betöltés...

Energiatakarékos Mini PC Lenovo M920Q i5-9500T/8GB/256SSD/WIFI

Ár: 129.998 Ft


Processzor: Az Intel i5 processzorral ez a Mini PC nem csak energiatakarékos, de rendkívül gyors és hatékony teljesítményt is nyújt mindennapi feladatok és komplex alkalmazások futtatása során.
Memória: DDR3 RAM biztosítja az alkalmazások zökkenőmentes futását, bővíthető lehetőséggel, hogy még több programot kezeljen egyszerre.
Tároló:  SSD tárolóval rendelkezik, ami gyors indítást és adatátvitelt kínál, további bővítési lehetőséggel a nagyobb tárolási igények kielégítésére.
Konnektivitás: Beépített WIFI modullal ellátva, ez a Mini PC könnyedén csatlakoztatható a hálózathoz vezeték nélkül, így optimalizálva a munkaterületet.
Operációs Rendszer: Windows 11 kompatibilitás biztosítja a legújabb Microsoft funkciókhoz és biztonsági frissítésekhez való hozzáférést, választható Windows 10 vagy Windows 11 előre telepítéssel.
Kialakítás: Kompakt és energiatakarékos kialakítása tökéletes választás azok számára, akik helytakarékos, de erőteljes számítógépet keresnek otthonra vagy irodába.
Személyre Szabás: A RAM és SSD bővítési lehetőségekkel a felhasználók személyre szabhatják gépüket, hogy pontosan megfeleljenek személyes vagy üzleti igényeiknek.


Ajánlott Felhasználók: Ez a Lenovo Mini PC ideális választás otthoni felhasználók, kisvállalkozások és irodai munkatársak számára, akik egy kompakt, de hatékony gépet keresnek napi tevékenységeikhez.


Extrák: Minden gépet ingyenes szállítással, garanciával és a "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" készenléti állapottal szállítunk, így az ügyfelek azonnal használatba vehetik új eszközüket.


Tudja meg, hogyan teheti munkafolyamatát hatékonyabbá és kényelmesebbé a Lenovo M920Q Mini PC-vel. Fedezze fel a személyre szabási lehetőségeket ma a NaniPC-n! | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Energiatakarékos Mini PC Lenovo M920Q i5-9500T/8GB/256SSD/WIFI" című hirdetést látja. (fent)