Betöltés...

Rampage SMX-G39 Comfort gamer egér

Ár: 7.998 Ft





Kényelem és Ergonómia: A Rampage SMX-G39 Comfort gamer egér ergonómikus kialakítása és puha tapintású bevonata kiemelkedő kényelmet biztosít, még a legintenzívebb játékmenetek során is. A kézre szabott forma csökkenti a kéz fáradását és megelőzi az RSI (repetitív strain injury) kialakulását, lehetővé téve a játékosok számára, hogy hosszabb ideig maradjanak a csúcson.

Teljesítmény és Precizitás: Az állítható DPI beállításokkal, a Rampage SMX-G39 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tökéletesen illeszkedjenek a játék sebességéhez és pontosságához. Akár gyors reakciókat igénylő FPS játékokról, akár nagy pontosságot kívánó grafikai munkáról van szó, ez az egér minden igényt kielégít.

RGB Háttérvilágítás: A dinamikus RGB háttérvilágítás nem csak stílusos megjelenést kölcsönöz, de lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyre szabhassák egerüket. A különböző világítási módok és színek közül választhatva mindenki megtalálhatja a setupjához leginkább passzoló megjelenést.

Tartósság és Megbízhatóság: A Rampage SMX-G39 gamer egér tartós anyagokból készült, biztosítva ezzel a hosszú távú használatot. A megbízható gombok és kapcsolók több millió kattintásnak is ellenállnak, így nem kell aggódnia a kopás miatt, még intenzív használat esetén sem.

Következtetés: A Rampage SMX-G39 Comfort gamer egér tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem és a teljesítmény között. Legyen szó bármilyen játékról vagy munkáról, ez az egér képes megkönnyíteni a győzelem útját, miközben kényelmes marad a kezében. Az "Csak csatlakoztass és játssz... NaniPC" állapot, az ingyenes szállítás és a garancia csak tovább növeli a vásárlás értékét. | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Rampage SMX-G39 Comfort gamer egér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: