Betöltés...

LENOVO ThinkPad T495s Ryzen 5 Pro 3500U w/16DDR4/256SSD/FHD/14" TOUCH Laptop

Ár: 119.998 Ft

Erőteljes Teljesítmény: A LENOVO ThinkPad T495s a Ryzen 5 Pro  processzorral rendelkezik, amely kiváló sebességet és energiahatékonyságot kínál. A  DDR4 RAM segít a zökkenőmentes multitaskingban, míg az SSD tárhely gyors adatátvitelt és rendszerindítást biztosít. Ez az erőteljes konfiguráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék a napi munkaterhelést és az intenzív alkalmazásokat.

Kijelző és Interaktivitás: A 14 colos Full HD érintőképernyő lenyűgöző vizuális élményt nyújt, éles és tiszta képekkel. Az érintőképernyő funkcionalitás javítja a felhasználói interakciót, lehetővé téve az intuitív navigációt és az alkalmazások könnyű kezelését.

Dizájn és Hordozhatóság: A LENOVO ThinkPad T495s jellegzetes robusztus és tartós kialakítása megfelel a mobil felhasználók igényeinek. Könnyű és kompakt, így tökéletes társ üzleti utazásokhoz és mindennapi használathoz egyaránt.

Biztonság és Kompatibilitás: A laptop fejlett biztonsági funkciókat tartalmaz, mint például biometrikus bejelentkezés, amely védi a felhasználók adatait és személyes információit. A Windows 10 kompatibilitás biztosítja, hogy a felhasználók hozzáférjenek a legfrissebb funkciókhoz és biztonsági frissítésekhez.

Következtetés: Az LENOVO ThinkPad T495s tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és a hordozhatóság között. Legyen szó munkáról, kreatív projektekről vagy multimédia fogyasztásról, ez a laptop minden igényt kielégít. Az ingyenes szállítás, garancia és a "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" készenléti állapot tovább növeli a felhasználói élményt. | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LENOVO ThinkPad T495s Ryzen 5 Pro 3500U w/16DDR4/256SSD/FHD/14" TOUCH Laptop" című hirdetést látja. (fent)