Betöltés...

Leértékelve! Aksi 0! Karcsú és biztonságos Terra 1515 I5-7200U/8/256/FHD/15,5 Laptop

Ár: 54.998 Ft



Teljesítmény és Sebesség: A Terra 1515 modell egy Intel Core i5 processzorral rendelkezik, amely ideális egyensúlyt nyújt teljesítmény és energiahatékonyság között. Az DDR3 RAM gondoskodik a zökkenőmentes multitaskingról, míg a  SSD lehetővé teszi az azonnali rendszerindítást és gyors adathozzáférést. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, ez a laptop készen áll minden kihívásra.

Kijelző és Dizájn: A 15,5 colos Full HD kijelző éles és élénk képeket biztosít, amelyek fokozzák a vizuális élményt filmnézés és webböngészés során. A karcsú és könnyű kialakítás elősegíti a laptop hordozhatóságát, így könnyedén magával viheti bárhová.

Biztonság és Kompatibilitás: A Terra 1515 fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek megvédik adatait és személyes információit. 

Testreszabhatóság és Bővíthetőség: Az alapkonfiguráció mellett lehetőség van további RAM és SSD bővítésre, így a laptop igazodik az egyéni igényekhez. VGA bővítésre itt nincs lehetőség, mivel laptopról van szó, de ez a funkcionalitás asztali PC-k esetében elérhető.

Következtetés: A Terra 1515 laptop tökéletes társ mindennapi használathoz, egyesítve a hordozhatóságot, a teljesítményt és a biztonságot. Akár otthoni, akár üzleti környezetben, ez a készülék megbízható választás. A "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" előnyei, mint az ingyenes szállítás és a garancia, csak tovább emelik a felhasználói élményt. | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Leértékelve! Aksi 0! Karcsú és biztonságos Terra 1515 I5-7200U/8/256/FHD/15,5 Laptop" című hirdetést látja. (fent)