Betöltés...

Lenovo ThinkPad P53s i7-8565U/24DDR4/512SSD/Nvidia P520/15,6" Workstation Laptop

Ár: 219.998 Ft



A Lenovo ThinkPad P53s a professzionális felhasználók álma, egy workstation, amely kompromisszumok nélkül biztosítja a maximális teljesítményt és megbízhatóságot. A NaniPC.hu büszkén kínálja ezt a kiváló eszközt, amely a legigényesebb munkafolyamatokat is könnyedén kezeli, miközben otthoni használatra is tökéletes választás.

Kimagasló Teljesítmény

Az Intel Core i7-8565U processzor és a 24GB DDR4 RAM gondoskodik a gyors és zökkenőmentes működésről, legyen szó bármilyen kihívásról. A 512GB SSD pedig nem csak bőséges tárhelyet kínál, de a rendszer és az alkalmazások villámgyors indítását is biztosítja. Az Nvidia P520 grafikus kártya kiemelkedő grafikai teljesítményt nyújt, amely nélkülözhetetlen a professzionális felhasználók számára.

Lenyűgöző Kijelző és Kivitel

A 15,6 hüvelykes Full HD kijelző tűéles és színgazdag képet biztosít, amely tökéletes választás a grafikai tervezéshez, videószerkesztéshez és más vizuális munkákhoz. Emellett, az otthoni szórakozásra is kiváló, legyen szó filmnézésről, játékokról vagy online böngészésről. A ThinkPad P53s robusztus és elegáns kivitele biztosítja, hogy a laptop minden környezetben megállja a helyét, miközben könnyedén hordozható marad.

Széleskörű Felhasználási Lehetőségek

A Lenovo ThinkPad P53s nem csak a professzionális felhasználók igényeit elégíti ki, hanem tökéletes választás az otthoni felhasználók számára is. Ideális filmnézéshez, internetezéshez, játékokhoz és mindennapi feladatokhoz. Az idősebb felhasználók is értékelni fogják a nagy, tiszta képernyőt és a kényelmes billentyűzetet.

Személyre Szabás és Felhasználóbarát Szolgáltatások

A NaniPC.hu lehetőséget biztosít a ThinkPad P53s testreszabására, akár SSD és RAM bővítéssel, így biztosítható, hogy a gép pontosan az Ön igényei szerint teljesítsen. Az előtelepített Windows 11 operációs rendszerrel azonnal használatra kész, így Ön azonnal belekezdhet a munkába vagy a szórakozásba.

Miért a ThinkPad P53s?

A Lenovo ThinkPad P53s azok számára készült, akik nem elégszenek meg kevesebbel, mint a legjobb. A NaniPC.hu-nál kínált ingyenes szállítás, garancia és azonnali használatkészség csak hab a tortán. Válassza a professzionális siker kulcsát a Lenovo ThinkPad P53s formájában.

Vásárolja meg most a NaniPC.hu oldalon, és tapasztalja meg Ön is, hogy mi teszi a Lenovo ThinkPad P53s-et a workstation laptopok királyává.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo ThinkPad P53s i7-8565U/24DDR4/512SSD/Nvidia P520/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)