Betöltés...

HP EliteBook 745 G6 Ultrabook AMD Ryzen 3 3300U/8/256SSD NVME/FHD/Radeon/14" Laptop

Ár: 109.998 Ft



Az HP EliteBook 745 G6 Ultrabook a modern üzleti felhasználók igényeit szem előtt tartva lett tervezve, akik egy könnyű, mégis erőteljes laptopot keresnek, amely könnyedén hordozható.


Erőteljes Teljesítmény és Gyorsaság Az AMD Ryzen 3 3300U processzor és a 8GB RAM kombinációja biztosítja, hogy az EliteBook 745 G6 Ultrabook minden kihívást könnyedén kezeljen, legyen szó bonyolult számítási feladatokról vagy több alkalmazás egyidejű futtatásáról. A 256GB NVMe SSD gyors tárolást biztosít az operációs rendszernek és az összes alkalmazásnak, így az indítási és betöltési idők minimálisak.


Kiváló Kijelző és Grafika A 14 hüvelykes Full HD kijelző tökéletes részletességet és éles képet biztosít, míg az AMD Radeon grafika sima és megszakítás nélküli vizuális élményt nyújt, akár videók megtekintése, akár grafikai munkák során.


Hordozhatóság és Sokoldalúság Az EliteBook 745 G6 Ultrabook kialakítása kiemelkedően vékony és könnyű, így ideális választás azok számára, akik gyakran utaznak. A robustus kivitel ellenére a laptop nem veszít a teljesítményből, ami biztosítja, hogy bárhol és bármikor produktív lehessen.


Testreszabás és Használatra Készen Választhat Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszert, attól függően, hogy melyik környezetben érzi magát a legkomfortosabban. Minden HP EliteBook 745 G6 Ultrabook azonnali használatra kész állapotban érkezik, így Ön rögtön elkezdheti használni az eszközt.


Záró Gondolatok Az HP EliteBook 745 G6 azok számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a teljesítmény, sem a hordozhatóság terén. Látogasson el a NaniPC.hu oldalra, és fedezze fel ezt a kivételes ultrabookot, amely minden igényt kielégít.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP EliteBook 745 G6 Ultrabook AMD Ryzen 3 3300U/8/256SSD NVME/FHD/Radeon/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)