Betöltés...

DELL 5300 i5-8365U/8GB/256SSD NVME/FHD/13 Laptop

Ár: 109.998 Ft

Processzor: Intel Core i5, amely kiváló teljesítményt és energiatakarékosságot biztosít a mindennapi felhasználás során.

RAM: DDR4 Ram amely lehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot és a gyors alkalmazások közötti váltást.

Tároló:  NVMe SSD, gyors adatátvitelt és rövid betöltési időket kínál, növelve ezzel a produktivitást.

Grafika: Integrált Intel grafikus kártya, amely kiválóan alkalmas az általános irodai munkák és a könnyed szórakoztató tartalmak megjelenítésére.

Kijelző: 13" Full HD (1920x1080), amely kristálytiszta képet biztosít a felhasználóknak, ideális prezentációkhoz és multimédia tartalmakhoz.

Konnektivitás: Modern csatlakozási opciók, mint például USB Type-C, HDMI, és Wi-Fi, amelyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű csatlakozást perifériákhoz és hálózatokhoz.

Egyéb Jellemzők: Könnyű és kompakt kialakítás a maximális hordozhatóság érdekében. Beépített webkamera és mikrofon a videóhívások és konferenciák számára.

Célcsoport: Üzleti professzionálok, diákok, és mindenki, aki egy megbízható, könnyen hordozható laptopot keres mindennapi használatra.

Szolgáltatások: Ingyenes szállítás, kiterjesztett garancia lehetőségek, előre telepített operációs rendszer a "Csak kapcsold be és használd... NaniPC." élményért.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DELL 5300 i5-8365U/8GB/256SSD NVME/FHD/13 Laptop" című hirdetést látja. (fent)