Betöltés...

A Nagyképű Samsung SyncMaster SA650 DVI-D/VGA/DP-Port/FHD/27" Monitor

Ár: 44.998 Ft

Samsung SyncMaster SA650 Monitor: Környezetbarát Megoldások és Professzionális Teljesítmény

Óvja a Szemet és a Környezetet A Samsung SA650 monitor egyedi Eco fényérzékelője a környezeti fényhez igazítja a képernyő fényerejét, optimalizálva ezzel a megjelenítést és minimalizálva az energiafogyasztást. Ez a technológia biztosítja, hogy a monitor fényereje tökéletesen igazodjon a környezethez, csökkentve a szemterhelést és elősegítve a környezettudatos energiagazdálkodást.

Energiamegtakarítás Intelligens Mozgásérzékelővel Az SA650 beépített PIR szenzora érzékeli a mozgást, és ennek megfelelően szabályozza a fényerőt vagy automatikusan kikapcsolja és bekapcsolja a monitort. Az Eco mozgásérzékelővel az energiatakarékosság soha nem volt egyszerűbb.

Kristálytiszta Képek a Munkához Az óriás képméretű 27"-os 3000:1 statikus kontrasztarány révén a Samsung Business Monitor éles, tiszta képeket biztosít, amelyek elengedhetetlenek a grafikai és magas felbontású tartalmakkal dolgozó szakemberek számára.

Optimális Nézőszög Minden Szituációban A Samsung monitor extra-széles, 178 fokos látható szögével tökéletes megoldást nyújt információ megosztására és prezentációk tartására. A szélesebb függőleges látható szög kiváló választás nagyobb közönség előtti bemutatókhoz.

Üzleti Igényekre Szabva A Samsung SA650 monitor előlapján található nyomógombok és keskeny matt káva a hatékonyság és az esztétikum tökéletes kombinációját kínálják. Az egyszerű kezelhetőség és a zavaró elemek nélküli design elősegíti a munkavégzést és javítja a vizuális élményt.

Maximalizálja Irodai Terét A csatlakoztatható adapterrel és a VESA kompatibilitással a Samsung SA650 monitor egyszerűen integrálható bármely munkakörnyezetbe, lehetővé téve a hatékony térkihasználást és a rendezett irodai környezetet.

Egyéni Kényelem és Hatékonyság Állítható magasságú, dönthető és elforgatható állványával a SA650 monitor lehetővé teszi, hogy minden felhasználó megtalálja a számára ideális nézőpontot, ezzel növelve a munka hatékonyságát és a kényelmet.

Energiatakarékosság az Energy Tree-vel Az Energy Tree funkcióval könnyedén nyomon követheti és optimalizálhatja energiafogyasztását, láthatóvá téve az energiamegtakarítás mértékét. A Samsung SA650 monitorral nem csak a környezetet óvja, hanem hozzájárul a fenntarthatósághoz is.

Takarékoskodjon az Energiafelhasználással Az Eco funkciókkal, mint például a fény- és mozgásérzékelővel, az SA650 monitor segítségével jelentősen csökkentheti energiafogyasztását, miközben élvezi a magas színvonalú képminőséget. | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A Nagyképű Samsung SyncMaster SA650 DVI-D/VGA/DP-Port/FHD/27" Monitor" című hirdetést látja. (fent)