Betöltés...

ProXtend X501 full HD webkamera Új

Ár: 9.998 Ft

ProXtend X501 Full HD Webkamera - Kiváló Minőségű Videóhívásokhoz

Kiváló Minőségű Videó: A ProXtend X501 webkamera Full HD felbontással rendelkezik, így éles és részletgazdag képet nyújt a videóhívások során.

Magas Felbontású Kép: A Full HD felbontás lehetővé teszi, hogy részletgazdag és éles képet kapjunk, így valósághűbbé válnak a virtuális találkozók és megbeszélések.

Beépített Mikrofon: A beépített mikrofon lehetővé teszi a hangos beszédet, így tiszta hangminőséget biztosít a videóhívások során.

Plug and Play: A ProXtend X501 webkamera könnyen telepíthető és használható, nincs szükség külön driverek telepítésére, egyszerűen csak csatlakoztassa a számítógéphez és már használható is.

Állítható Rögzítőrendszer: Az állítható rögzítőrendszer lehetővé teszi a webkamera könnyű és stabil rögzítését a monitorhoz vagy más felületekhez.

Kompatibilitás: A ProXtend X501 webkamera kompatibilis számos operációs rendszerrel és videóhívás alkalmazással, beleértve a Windows-t, a macOS-t és a legnépszerűbb videóhívás alkalmazásokat, mint például a Skype, Zoom, és mások.

Stílusos Design: Az X501 stílusos és kompakt designnal rendelkezik, ami ideális kiegészítője lehet bármely asztali számítógépnek vagy laptopnak.

A ProXtend X501 Full HD webkamera kiváló választás lehet mindazok számára, akiknek fontos a kiváló minőségű videóhívásokhoz és virtuális találkozókhoz való hozzáférés. A magas felbontású kép és a tiszta hangminőség biztosítása révén valósághű élményt nyújt a felhasználóknak, miközben az egyszerű telepítés és a kompatibilitás lehetővé teszi a zökkenőmentes használatot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ProXtend X501 full HD webkamera Új" című hirdetést látja. (fent)