Betöltés...

AKCIÓ❗Kompakt energiatakarékos HP Compaq Elite 8300 USDT i5-2400S/4/128SSD/DVD-RW Számítógép Mini PC

Ár: 39.998 Ft

HP Compaq Elite 8300 USDT: A Tökéletes Energiatakarékos Mini PC Irodai és Otthoni Használathoz"

Reklámmondatok: Az HP Compaq Elite 8300 USDT Mini PC a kompaktság és a teljesítmény tökéletes kombinációját kínálja, ideális választás azok számára, akik energiatakarékos, mégis erőteljes asztali számítógépre vágynak. Legyen szó irodai alkalmazások futtatásáról, internetes böngészésről vagy multimédiás tartalmak megjelenítéséről, ez a Mini PC minden igényt kielégít.

Teljesítmény és Hatékonyság: Az Intel i5-2400S 4 magos 3200Mhz processzorral felszerelt HP Compaq Elite 8300 USDT gyors és zökkenőmentes teljesítményt nyújt, míg a  SSD gyors indulást és alkalmazásbetöltést biztosít. A DVD-RW meghajtóval rendelkezik, így a hagyományos adathordozókkal is kompatibilis.

Kompakt Méret, Sokoldalú Felhasználás: A HP Compaq Elite 8300 USDT rendkívül kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhová elhelyezhető legyen, akár a legkisebb irodai asztalon is, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény terén. Ideális választás üzleti környezetekbe, ahol a hely kihasználása és az energiahatékonyság kulcsfontosságú.

Konnektivitás és Bővíthetőség: A HP Compaq Elite 8300 USDT számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve USB portokat, VGA és DisplayPort kimeneteket, így könnyedén csatlakoztatható monitorokhoz, projektorokhoz és egyéb perifériákhoz. Az NaniPC.hu-nál elérhető bővítési lehetőségekkel még inkább személyre szabhatja Mini PC-jét.

Az NaniPC.hu Kínálata: Válassza az NaniPC.hu-t, hogy a legjobb Mini PC-k közül válogathasson, ingyenes szállítással és garanciával. Az HP Compaq Elite 8300 USDT azonnali használatkészen érkezik, előre telepített operációs rendszerrel és minden szükséges illesztőprogrammal.

Záró Gondolatok: Az HP Compaq Elite 8300 USDT Mini PC a helytakarékos, energiatakarékos, mégis erőteljes teljesítmény szinonimája. Fedezze fel az NaniPC.hu-nál, és használja ki az ingyenes szállítás és garancia által kínált előnyöket. Tegye irodáját vagy otthonát hatékonyabbá ezzel a kompakt, mégis erőteljes Mini PC-vel!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "AKCIÓ❗Kompakt energiatakarékos HP Compaq Elite 8300 USDT i5-2400S/4/128SSD/DVD-RW Számítógép Mini PC" című hirdetést látja. (fent)