Betöltés...

Lenovo L2440pwC Monitor DVI-D/VGA/USB/FHD 24"

Ár: 29.998 Ft

Kiváló Képminőség és Sokoldalú Csatlakoztathatóság | NaniPC




Kijelző & Felbontás: A Lenovo L2440pwC monitor 24 colos képátlójával és Full HD 1920x1080 felbontásával éles, részletgazdag képeket kínál. A széles betekintési szögek biztosítják, hogy bármelyik szemszögből tökéletes maradjon a képminőség.


Csatlakozók: A DVI-D, VGA, és USB portok széleskörű csatlakoztathatóságot kínálnak, lehetővé téve a könnyű kapcsolódást a legkülönbözőbb eszközökkel, beleértve PC-ket, laptopokat és multimédiás eszközöket.


Ergonómia és Kialakítás: Az állítható magasság, dőlés és elfordítás lehetőségekkel rendelkező talp segít a monitor pozíciójának optimális beállításában, csökkentve a szemfáradtságot és a testi fájdalmakat hosszabb használat során.


Képminőség & Teljesítmény: A monitor kiemelkedő képfrissítési rátával és alacsony válaszidővel rendelkezik, így tökéletes választás videójátékokhoz, filmnézéshez, valamint grafikai és videószerkesztési feladatokhoz.


Ajánlott Felhasználás: Kiválóan alkalmas irodai munkára, otthoni használatra, valamint multimédiás szórakoztatásra. Ideális választás szakemberek és otthoni felhasználók számára egyaránt, akik értékelik a kiváló képminőséget és a kényelmes használatot.


Kiegészítők & Garancia: A Lenovo L2440pwC monitor ingyenes szállítással és garanciával érkezik, így biztosítható a felhasználó nyugalma és elégedettsége. A "Csak csatlakoztasd és használd... NaniPC" szolgáltatás révén azonnal belevághatsz a munkába vagy a szórakozásba.



Válaszd a Lenovo L2440pwC monitort, ha egy modern, sokoldalú és kiváló képminőséget kínáló kijelzőre van szükséged a napi használathoz! | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo L2440pwC Monitor DVI-D/VGA/USB/FHD 24"" című hirdetést látja. (fent)