Betöltés...

Energiatakarékos Lenovo Thinkcentre M800 i5-6400/8DDR4/128SSD/DVD-RW Számítógép

Ár: 74.998 Ft

Lenovo ThinkCentre M800 - Energiahatékony és Teljesítményre Hangolt

Processzor: Az i5 processzorral a Lenovo ThinkCentre M800 energiahatékony teljesítményt nyújt mindennapi felhasználásra és irodai munkára.

Memória: DDR4 RAM biztosítja a zökkenőmentes működést és az alapvető multitaskingot, ami elegendő lehet az átlagos felhasználók számára.

Tárhely: Az SSD gyors és energiatakarékos tárolókapacitást biztosít az operációs rendszernek, az alkalmazásoknak és az adatoknak.

Energiahatékony Kialakítás: A Lenovo ThinkCentre M800 energiahatékony kialakítással rendelkezik, ami csökkenti az energiaszámlát és hozzájárul a környezetvédelemhez.

Kompakt Méret: Az M800 kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen elhelyezhető legyen a munkaterületen, miközben nem foglal sok helyet.

Széleskörű Csatlakoztathatóság: A Lenovo ThinkCentre M800 számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a USB portokat, a DisplayPortot és az Ethernet portot is.

Operációs Rendszer: Az operációs rendszer a felhasználói preferenciától függően változhat, de alapvetően a Windows 10 operációs rendszerrel vagy a Lenovo által előre telepített operációs rendszerrel érkezik.

A Lenovo ThinkCentre M800 egy energiahatékony és teljesítményre hangolt asztali számítógép, amely ideális választás lehet azoknak, akik számára fontos a hatékony munkavégzés és az energiamegtakarítás. Ez a számítógép kiváló választás lehet az irodai környezetbe, ahol fontos a stabil és megbízható teljesítmény, miközben a kis mérete lehetővé teszi, hogy könnyen illeszkedjen a munkaterületre.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Energiatakarékos Lenovo Thinkcentre M800 i5-6400/8DDR4/128SSD/DVD-RW Számítógép" című hirdetést látja. (fent)