Betöltés...

A kecses útitárs HP EliteBook 840 G6 I7-8665U/16GB/256SSD/14/FHD Laptop

Ár: 144.998 Ft



HP EliteBook 840 G6 - Kecses és Erős Útitárs

Processzor: Az i7 processzorral a HP EliteBook 840 G6 kiváló teljesítményt nyújt az üzleti felhasználók számára, biztosítva a hatékony munkavégzést és a gyors reakcióidőt.

Memória:  DDR4 RAM lehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot és a nagy teljesítményű alkalmazások futtatását, így növelve a produktivitást és az alkalmazkodóképességet.

Tárhely: Az SSD gyors tárolókapacitást biztosít az operációs rendszernek, az üzleti alkalmazásoknak és a fontos adatoknak, így gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

Kijelző: A 14 hüvelykes Full HD kijelző éles és tiszta képet nyújt, így ideális választás a produktív munkához és a multimédiás élményekhez.

Kompakt és Kecses Kialakítás: Az HP EliteBook 840 G6 vékony és könnyű kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi az egész napos használatot és az üzleti utazásokat.

Biztonsági Megoldások: A HP EliteBook 840 G6 számos biztonsági funkciót kínál, beleértve a HP Sure Start, a HP Sure Sense és a HP Sure View, így védelmet nyújtva az adatoknak és a személyes információknak.

Operációs Rendszer: Az operációs rendszer a felhasználói preferenciától függően változhat, de általában a Windows 10 operációs rendszerrel vagy a HP által előre telepített operációs rendszerrel érkezik.

Az HP EliteBook 840 G6 egy kecses és erős útitárs, amely ideális választás lehet az üzleti felhasználók számára, akik számára fontos a hordozhatóság és a teljesítmény egyaránt. Ez a laptop könnyen kezelhető és hordozható, miközben erős teljesítményt és kifinomult biztonsági megoldásokat nyújt az üzleti felhasználók igényeinek kielégítésére.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A kecses útitárs HP EliteBook 840 G6 I7-8665U/16GB/256SSD/14/FHD Laptop" című hirdetést látja. (fent)