Betöltés...

HP EliteBook 745 G6 Ultrabook AMD Ryzen 7 PRO 3700U/16/240SSD/FHD/Radeon/14" Laptop

Ár: 119.998 Ft



Az HP EliteBook 745 G6 Ultrabook tökéletes választás azok számára, akik egy erőteljes, mégis hordozható laptopot keresnek, amely képes lépést tartani a gyors tempójú munkavilággal.


Teljesítmény és Gyorsaság Az AMD Ryzen 7 PRO 3700U processzor és a 16GB RAM együttműködése révén a HP EliteBook 745 G6 minden feladatot könnyedén kezel, legyen szó bonyolult szoftveres munkákról vagy nagy adatmennyiségek feldolgozásáról. A 240GB SSD gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést biztosít, miközben elegendő helyet kínál a legfontosabb fájlok számára.


Kijelző és Grafika A 14 hüvelykes Full HD kijelző kristálytiszta képet biztosít, míg az AMD Radeon grafika gondoskodik a kiváló vizuális teljesítményről. Ez a kombináció ideális munkához és multimédiás szórakozáshoz egyaránt.


Mobilitás és Kényelem Az EliteBook 745 G6 kialakítása a hordozhatóságot és a kényelmet helyezi előtérbe. Könnyű és vékony profilja teszi lehetővé, hogy bárhol dolgozhasson, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény terén.


Azonnali Használatra Kész Minden NaniPC.hu-n vásárolt HP EliteBook 745 G6 azonnali használatra kész állapotban érkezik, előtelepített Windows operációs rendszerrel – csak kapcsold be és használd. Élvezze a zökkenőmentes indítást és a gyors működést anélkül, hogy időt kellene fordítania a beállításokra.


Záró Gondolatok Az HP EliteBook 745 G6 az ideális választás azok számára, akik egy magas teljesítményű, könnyen hordozható laptopot keresnek, amely megbízhatóan működik a legkülönfélébb körülmények között is. Fedezze fel a NaniPC.hu-n, és élvezze az ingyenes szállítást és a biztosított garanciát.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP EliteBook 745 G6 Ultrabook AMD Ryzen 7 PRO 3700U/16/240SSD/FHD/Radeon/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)