Betöltés...

Erő veled van AEROCOOL BIONIC PC i5-10600KF-6/12 mag/32GB RAM/1TB SSD-NVME/RTX3060 8GB

Ár: 329.998 Ft

Tökéletes Teljesítmény: Az AEROCOOL BIONIC PC az i5-10600KF processzorral és 32GB DDR4 memóriával biztosítja, hogy minden alkalmazás és játék zökkenőmentesen fusson. A 1TB NVMe SSD gyorsasága pedig azt jelenti, hogy a rendszerindítás és az adatátvitel villámgyors lesz.

Grafikai Csoda: Az RTX3060 8GB videókártya a legújabb technológiát használva kínál lenyűgöző grafikát és folyékony játékélményt, még a legigényesebb játékok esetében is. A ray tracing támogatás egy új szintre emeli a vizuális élményt.

Testreszabhatóság: A rendszer RAM, SSD, és VGA bővítési lehetőségeket kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a gépet saját igényeiknek megfelelően alakíthassák. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy a PC hosszú távon releváns maradjon.

Windows 11 Kompatibilitás: Teljes mértékben kompatibilis a Windows 10 és 11-gyel is! A AEROCOOL BIONIC PC készen áll a legújabb operációs rendszerek és alkalmazások futtatására. Ez biztosítja, hogy a felhasználók mindig hozzáférjenek a legújabb funkciókhoz és biztonsági frissítésekhez.

Készenléti Állapot: "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" - minden gépünk ebben az állapotban érkezik, előre telepített operációs rendszerrel, illesztőprogramokkal, és alapvető szoftverekkel, így Ön azonnal elkezdheti a használatot.

Ingyenes Szállítás és Garancia: Az AEROCOOL BIONIC PC ingyenes szállítással és megbízható garanciával érkezik, így biztos lehet abban, hogy befektetése hosszú távon megéri.

Ajánlás: Ez a konfiguráció ideális választás a komoly játékosoknak és a technológiai entuziastáknak, akik nem elégszenek meg kevesebbel, mint a legjobb teljesítmény. Függetlenül attól, hogy legújabb játékokkal kíván játszani, vagy professzionális videószerkesztést végez, az AEROCOOL BIONIC PC minden igényt kielégít.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Erő veled van AEROCOOL BIONIC PC i5-10600KF-6/12 mag/32GB RAM/1TB SSD-NVME/RTX3060 8GB" című hirdetést látja. (fent)