Betöltés...

Leértékelve Mobil erőmű Lenovo Thinkpad W540 i7-4600M/8/256SSD/NVIDIA K1100M/15,6" Workstation Laptop

Ár: 89.998 Ft

Lenovo ThinkPad W540 - Mobil Erőmű Munkaállomás Laptop

Processzor: Az i7 processzorral a Lenovo ThinkPad W540 kiváló teljesítményt nyújt a legigényesebb feladatokhoz is, ideális választás professzionális felhasználóknak és fejlesztőknek.

Memória: A DDR3 RAM lehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot és a nagy teljesítményű alkalmazások futtatását anélkül, hogy lassulást tapasztalnánk.

Tárhely: Az SSD gyors és nagy tárolókapacitást biztosít az operációs rendszernek, alkalmazásoknak és nagy fájlok tárolására.

Grafikus Teljesítmény: Az NVIDIA grafikus kártya kiváló minőségű grafikai tervezést, videószerkesztést és akár játékot is lehetővé tesz.

Kijelző: A 15,6 hüvelykes kijelző élénk és részletgazdag képet biztosít, ami ideális a tervezéshez, kreatív munkához és multimédiás élményekhez.

Mobilitás: A Lenovo ThinkPad W540 könnyű és hordozható kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi az egész napos munkavégzést bárhol.

Csatlakoztathatóság: A laptop számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a USB portokat, a HDMI kimenetet és a VGA portot is, így könnyen csatlakoztathat más eszközökhöz.

Operációs Rendszer: Alapértelmezés szerint a Lenovo ThinkPad W540 Windows 10 operációs rendszerrel van ellátva, amely biztosítja a szükséges funkcionalitást és kompatibilitást.

A Lenovo ThinkPad W540 egy igazi mobil erőmű, amely kiváló teljesítményt és megbízhatóságot kínál a professzionális felhasználóknak és fejlesztőknek. Ez a laptop ideális választás lehet azoknak, akik számára fontos a hordozhatóság és a rendkívüli teljesítmény egyaránt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Leértékelve Mobil erőmű Lenovo Thinkpad W540 i7-4600M/8/256SSD/NVIDIA K1100M/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)