Betöltés...

Nagyképernyős Lenovo ThinkPad T540p i5-4200M/8/256SSD/15.6 Laptop

Ár: 79.998 Ft

Az Lenovo ThinkPad T540p a hatékony munkavégzés és a kiváló multimédiás élmények szinonimája. A NaniPC.hu büszkén kínálja ezt a nagyképernyős laptopot, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a modern felhasználók változatos igényeinek.

Erőteljes Teljesítmény a Mindennapokhoz Az Intel Core i5-4200M processzor és 8GB RAM biztosítja, hogy a ThinkPad T540p zökkenőmentesen futtassa az alkalmazásokat és kezelje a multitaskingot. A 256GB SSD tárhely gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést tesz lehetővé, így több idő marad a produktív munkára és a szórakozásra.

Ideális Multimédiás Élmények A 15,6 colos nagyképernyő tökéletes választás a filmek, a videók és a grafikus tartalmak élvezetéhez. Az éles, részletgazdag megjelenítés mellett a nagy képernyő előnyeit a munkában és a digitális tartalmak szerkesztésében is ki lehet használni.

Megbízhatóság és Tartósság A ThinkPad T540p a Lenovo megbízhatóságát és tartósságát hordozza, amelyet a ThinkPad sorozat hosszú ideje képvisel. Akár az irodában, akár otthon használja, ez a laptop képes ellenállni a mindennapi használat okozta kopásnak és igénybevételnek.

Könnyű Csatlakoztathatóság és Bővíthetőség A számos csatlakozási lehetőség, beleértve USB portokat, HDMI-t, és egy integrált SD kártyaolvasót, rugalmasságot biztosít a különböző perifériák és kiegészítők csatlakoztatásában. A bővíthető memória és tárhely lehetőségek pedig biztosítják, hogy a laptop mindig lépést tartson a növekvő igényekkel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Nagyképernyős Lenovo ThinkPad T540p i5-4200M/8/256SSD/15.6 Laptop" című hirdetést látja. (fent)