Betöltés...

A Kompakt mindenes HP EliteDesk 705 A4 Pro-7300b/8/256SSD/AMD SFF PC

Ár: 49.998 Ft

Az HP EliteDesk 705 G1 SFF egy kompakt asztali számítógép, amely számos különböző feladathoz használható. Az alábbiakban részletesen bemutatom annak fő jellemzőit:




Processzor: Az EliteDesk 705 G1 SFF egy AMD  processzorral rendelkezik. Ez egy négy magos, alacsony fogyasztású processzor, amely kielégítő teljesítményt nyújt mindennapi feladatokhoz, irodai munkához és böngészéshez.


Memória: A számítógép  DDR3 memóriával van felszerelve, ami elegendő a multitaskinghoz és a szoftverek hatékony futtatásához.


Tárhely: Az EliteDesk 705 G1 SFF egy SSD-vel rendelkezik. Az SSD gyors adatelérést és rövid indítási időt biztosít, ami jelentősen javítja a rendszer teljesítményét.


Grafikus teljesítmény: A számítógép tartalmaz egy AMD Radeon integrált grafikus kártyát, amely alkalmas alapvető grafikus feladatokra és videolejátszásra.


Operációs rendszer: Az EliteDesk 705 G1 SFF a Windows operációs rendszerrel van előre telepítve, ami lehetővé teszi a szoftverek és alkalmazások telepítését.


Portok és csatlakozók: A számítógép számos porttal és csatlakozóval rendelkezik, például USB portokkal, VGA és DisplayPort kimenettel, valamint Ethernet csatlakozóval.


Kialakítás: Az EliteDesk 705 G1 SFF egy kompakt asztali számítógép, amely elfér szűk helyeken is. Strapabíró kialakítása lehetővé teszi hosszú élettartamát.


Energiahatékonyság: Az asztali számítógép energiatakarékos működésű, így hosszabb üzemidőt biztosít, miközben kevesebb energiát fogyaszt.



Az HP EliteDesk 705 G1 SFF egy megbízható és kompakt asztali számítógép, amely kielégítő teljesítményt nyújt mindennapi használatra. Kompakt mérete és energiahatékony működése miatt ideális választás lehet irodai környezetben vagy otthoni asztali gépként.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A Kompakt mindenes HP EliteDesk 705 A4 Pro-7300b/8/256SSD/AMD SFF PC" című hirdetést látja. (fent)