Betöltés...

Társ a Mindennapokra DELL Latitude E3590 i5-8530U/8/256SSD/FHD/15,6" Laptop

Ár: 129.998 Ft

Kiváló Teljesítmény Mindennapi Feladatokra A DELL Latitude E3590 laptop az Intel i5-8530U processzorral és 8GB RAM-mal biztosítja a zökkenőmentes működést, legyen szó irodai munkáról, tanulásról, vagy otthoni felhasználásról. A 256GB SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt tesz lehetővé, így minden feladatot hatékonyan végezhet el. A 15,6" Full HD kijelző éles és tiszta képet biztosít, ideális a mindennapi használathoz.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Kiváló dokumentumok és táblázatok kezelésére, valamint üzleti alkalmazások futtatására.
Otthoni használat: Tökéletes internetezéshez, e-mailezéshez, filmnézéshez, és alapvető játékok futtatásához.
Oktatás: Diákok és tanárok számára egyaránt alkalmas online tanuláshoz, kutatáshoz, és jegyzeteléshez.


Bővítési Lehetőségek A DELL Latitude E3590 laptop RAM-mal és SSD-vel tovább bővíthető, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek.


Tartósság és Megbízhatóság A DELL Latitude sorozat híres a megbízhatóságáról és a tartós kialakításáról, amely biztosítja a hosszú távú használatot. Ez a laptop kiválóan ellenáll a mindennapi kopásnak, így hosszú élettartamra tervezett társ a mindennapokban.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és az azonnali használatra kész állapotot. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Társ a Mindennapokra DELL Latitude E3590 i5-8530U/8/256SSD/FHD/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)