Betöltés...

Könnyű és gyors HP ProBook 440 G5 i5-8250u/8GB/128SSD/Nvidia 930MX/14" Laptop

Ár: 119.998 Ft

Fedezze fel a HP ProBook 440 G5 laptopot, amely tökéletes egyensúlyt kínál elegancia és teljesítmény között. Ideális választás Otthoni általános, és akár üzleti felhasználók és igényes felhasználók számára. Kompakt méretével és erőteljes komponenseivel a NaniPC.hu-nál most különleges ajánlatokkal várja Önt!

Modern és Hatékony Processzor Az Intel Core i5-8250u processzor a modern technológia és hatékonyság záloga. Kiváló választás azok számára, akik nagy teljesítményt várnak el a napi munkavégzés során. Tökéletes multitaskingra és intenzív irodai alkalmazások futtatására.

Bővíthető Memória és Tárhely A 8GB DDR4 memória gondoskodik a gyors és akadásmentes működésről. A 128GB-os SSD pedig nem csak a rendszer gyors indulását biztosítja, hanem elegendő tárhelyet kínál a fontos dokumentumok és alkalmazások számára. Az NaniPC.hu-nál további SSD és RAM bővítési lehetőségek állnak rendelkezésre.

Kijelző és Grafika A 14 colos kijelző kiváló képminőséget és éles részleteket biztosít, míg az Nvidia grafikus kártya gondoskodik a grafikailag igényes feladatok sima kezeléséről. Ideális prezentációk készítéséhez és multimédiás tartalmak megtekintéséhez.

Kialakítás és Hordozhatóság A HP ProBook 440 G5 elegáns és könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye. Robusztus, mégis elegáns megjelenésével minden környezetben megállja a helyét.

Megbízhatóság és Támogatás Minden NaniPC.hu-n vásárolt HP ProBook 440 G5 laptop garanciával és ingyenes szállítással érkezik. Kiemelkedő ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a termékválasztásban és technikai támogatásban. Fedezze fel a kényelmet és megbízhatóságot a NaniPC.hu-val!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Könnyű és gyors HP ProBook 440 G5 i5-8250u/8GB/128SSD/Nvidia 930MX/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)