Betöltés...

AKYGA 400W BASIC TÁPEGYSÉG OEM 12CM-ES VENTILÁTOR (AK-B1-400)

Ár: 9.998 Ft

Az AKYGA 400W BASIC tápegység egy OEM (Original Equipment Manufacturer) termék, ami azt jelenti, hogy gyakran gépgyártók használják azokban a gépeikben, amelyekhez nem szükséges magas teljesítményű tápegység. Az alábbiakban bemutatom a tápegység fő jellemzőit:




Teljesítmény: A tápegység teljesítménye 400 watt, ami elegendő a közepes teljesítményű gépek számára. Ideális választás lehet olyan gépekhez, amelyek nem igényelnek hatalmas energiát, például irodai gépekhez vagy otthoni számítógépekhez.


Ventilátor: Az AKYGA 400W BASIC tápegység rendelkezik egy 12 cm-es ventilátorral a hűtéshez. A ventilátor csendes működést és megfelelő hűtést biztosít a tápegységnek.


Csatlakozók: A tápegység különböző csatlakozókkal rendelkezik, például SATA, Molex és PCIe csatlakozókkal, hogy támogassa a különböző hardverek csatlakoztatását.


Biztonság: Az AKYGA 400W BASIC tápegység rendelkezik rövidzárlat és túlterhelés elleni védelemmel, ami növeli a gép biztonságát és a tápegység élettartamát.



Fontos megjegyezni, hogy az OEM tápegységek gyakran alacsonyabb minőségi követelményeknek felelnek meg, és lehet, hogy nem rendelkeznek azokkal a fejlett funkciókkal és védelemmel, amelyeket a prémium tápegységek kínálnak. Ezeket a tápegységeket általában alapvető számítógépekhez vagy rendszerekhez ajánlják, amelyek nem igényelnek nagy teljesítményt vagy speciális funkciókat.


Miután az AKYGA 400W BASIC tápegységet választottad, fontos, hogy ellenőrizd, hogy megfelel-e a géped specifikációinak, és hogy az összes szükséges csatlakozót és kábelt tartalmazza-e a gépedhez való csatlakoztatáshoz. Ha bizonytalan vagy a választásban, érdemes lehet konzultálni egy szakemberrel vagy számítástechnikai szaküzlettel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tápegység
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "AKYGA 400W BASIC TÁPEGYSÉG OEM 12CM-ES VENTILÁTOR (AK-B1-400)" című hirdetést látja. (fent)