Betöltés...

UGO UMY-1007 Optikai Fekete Egér

Ár: 3.499 Ft

Az UGO UMY-1007 egy fekete egér, amelyet különböző számítógépes tevékenységekhez használhat. Az alábbiakban bemutatom ennek az egérnek a fő jellemzőit:




Dizájn: Az UGO UMY-1007 egér fekete színű és egyszerű dizájnnal rendelkezik. Ergonomikusan kialakított, így kényelmesen illeszkedik a kézbe.


Optikai szenzor: Az egér optikai szenzort használ, ami pontos és megbízható mozgást nyújt. Nincs szükség egérpadra, és szinte bármilyen felületen használható.


Gombok: Az egér két alapvető gombbal rendelkezik (bal és jobb gomb), valamint egy görgővel is ellátott. A gombok kattintásai könnyűek és precízek.


Csatlakozás: Az UGO UMY-1007 egér USB csatlakozóval rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatja a számítógépéhez vagy laptopjához.


Kompakt méret: Az egér kis méretű és könnyű, így könnyen hordozható és tárolható.


Univerzális kompatibilitás: Az egér szinte minden modern operációs rendszerrel kompatibilis, így használhatja Windows, macOS és Linux rendszereken egyaránt.


Ár-érték arány: Az UGO UMY-1007 egér ár-érték aránya kedvező, így megfizethető áron juthat hozzá egy minőségi egerhez.



Összességében az UGO UMY-1007 egy egyszerű, de megbízható egér, amely ideális választás lehet mindennapi számítógépes tevékenységekhez, munkához vagy szórakozáshoz. Egyszerű kezelhetősége és alacsony ára miatt sok felhasználó számára vonzó lehet.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "UGO UMY-1007 Optikai Fekete Egér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb
UGO