Betöltés...

MERCUSYS ME20 AC750 Wi-Fi hatótávolság-bővítő

Ár: 11.998 Ft


Bővítse ki a WiFi-t ott, ahol a leginkább szüksége van rá

Egyetlen router mindig korlátozott lefedettséggel rendelkezik, és WiFi holtpontokat hagy otthonában. Az ME20 hibátlanul bővíti a gazdarouter meglévő WiFi hatótávolságát a korábban elérhetetlen vagy nehezen beköthető területekre, stabil és gyors kétsávos WiFi-t biztosítva, ahol csak szüksége van rá.
AC750 kétsávos WiFi


Az ME20 kettős sávjával több eszközt tart egyszerre csatlakoztatva. Használja a 2,4 GHz-es sávot e-mailek küldésére és böngészésére, az 5 GHz-es sávot pedig játékra és HD streamelésre.
Adaptív útvonalválasztás


Az ME20 maximális sebességen tartja hálózatát azáltal, hogy intelligensen választja ki a legjobb elérhető útvonalat és sávot az adatok számára.
Nagy sebességű mód a gyorshoz

Az ugyanazon a sávon keresztüli backhaul forgalom lényegében kettévágja a sebességet, ha a bővítő egyszerre sugároz a két sávon. A nagy sebességű mód segítségével a legtöbb HD-szórakoztatást élvezheti azáltal, hogy egy dedikált sávot használ visszaútként, egy másik sávot pedig hozzáférési pontként, hogy maximalizálja a vezeték nélküli hálózat általános teljesítményét.

Kiküszöbölhető WiFi D e a d Z ó nák — Hibátlanul továbbítja a WiFi jeleket a  korábban elérhetetlen vagy nehezen beköthető területekre
AC 750 kétsávos WiFi  – Tartsa az egész otthonát kapcsolatban az erős WiFi-bővítéssel, akár 750 Mbps kombinált sebességgel
Egyszerű One-Tou ch beállítás — Egyszerűen nyomja meg a WPS gombot ,  hogy másodpercek alatt bővítse WiFi lefedettségét
A többszínű LED segít megtalálni a  megfelelő helyet a hatótávolság-bővítő számára a legjobb WiFi bővítmény érdekében
Gyors 10/100 Mbp adatátvitel –  Gyors vezetékes kapcsolatot biztosít PC-k, IPTV-k és játékkonzolok számára





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "MERCUSYS ME20 AC750 Wi-Fi hatótávolság-bővítő" című hirdetést látja. (fent)