Betöltés...

Kis karc Dell Optiplex 3240 i5-6500/8/256/FHD/21,5" AIO számítógép

Ár: 79.998 Ft

A Dell Optiplex 3240 egy All-in-One (AIO) számítógép, amely ötvözi a teljesítményt és a helytakarékosságot egy elegáns kialakításban. Az alábbiakban bemutatom ennek a számítógépnek a főbb jellemzőit és előnyeit:




All-in-One kialakítás: Az AIO számítógépek egy készülékben egyesítik a monitor és a számítógép hardverét. Ezáltal kevesebb helyet foglalnak el az asztalon, és rendezettebb munkateret teremtenek.


Processzor: Az Intel Core i5 processzor erős teljesítményt kínál, amely ideális a számos feladathoz, beleértve az irodai munkát, a böngészést és a multimédiás tartalmak lejátszását.


Memória: DDR3 RAM elegendő a hatékony és zökkenőmentes munkához, különösen az irodai feladatoknál.


Tárhely: Az  SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít. Emellett megnöveli az üzleti alkalmazások és a fájlok gyorsaságát.


Kijelző: A Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontású 21,5 hüvelykes kijelző élénk és részletgazdag képeket nyújt, ideális a munkához és a multimédiás tartalmakhoz.


Üzleti funkciók: A Dell Optiplex sorozat általában olyan üzleti funkciókat kínál, mint például TPM (Trusted Platform Module) biztonsági chip és üzleti szintű szoftverek támogatása.



Az AIO számítógépek általában kiváló választást jelentenek azoknak, akik keresik a helytakarékosságot, az egyszerűséget és a kifinomult megjelenést egyetlen készülékben. A Dell Optiplex 3240 kiváló választás lehet az irodai felhasználók és az üzleti környezetek számára, akiknek fontos a hatékonyság és a megjelenés egyaránt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kis karc Dell Optiplex 3240 i5-6500/8/256/FHD/21,5" AIO számítógép" című hirdetést látja. (fent)