Betöltés...

HP ProBook 450 G5 I5-8250U/8/256/15,6"/FHD Laptop

Ár: 119.998 Ft

Az HP ProBook 450 G5 egy üzleti célokra tervezett laptop, amelyet kifejezetten hordozható és megbízható munkaeszközként terveztek. Íme néhány kiemelkedő jellemzője:




Processzor: A gépet az Intel Core i5 processzor hajtja, ami erős teljesítményt biztosít mindennapi feladatokhoz és üzleti alkalmazásokhoz.


Memória:DDR4 RAM segíti a többfeladatos munkát, és lehetővé teszi a hatékonyabb alkalmazásfuttatást.


Tároló: SSD (szilárdtest meghajtó) van a laptopban. Az SSD gyors adatátvitelt és rövid indítási időt biztosít.


Kijelző: A 15,6 hüvelykes Full HD (1920 x 1080 képpont) kijelző éles képeket és részletgazdag megjelenítést kínál.


Grafika: Az integrált Intel UHD Graphics 620 grafikus vezérlője segít a grafikus alkalmazások és a videolejátszás hatékony kezelésében.


Operációs rendszer: A gép Windows operációs rendszerrel érkezik, ami számos alkalmazást támogat és könnyű használni.


Csatlakoztathatóság: A laptop rendelkezik USB portokkal, HDMI kimenettel, Ethernet porttal és más csatlakozókkal a különböző eszközök csatlakoztatásához.


Üzleti funkciók: Az HP ProBook sorozat általában üzleti felhasználóknak szánt, így olyan funkciókat tartalmazhat, mint a TPM (Trusted Platform Module) chip a biztonság és adatvédelem érdekében, valamint üzleti szintű támogatás és garancia.


Hordozhatóság: A laptop hordozható kialakítású, könnyű és vékony, így könnyen magával viheti üzleti találkozókra vagy utazásokra.



Az HP ProBook 450 G5 olyan vállalati környezetekhez tervezett, ahol az üzleti felhasználók megbízható és teljesítményorientált laptopra van szükségük mindennapi feladatokhoz és üzleti alkalmazásokhoz. A hordozhatóságot és a biztonságot üzleti igényekre optimalizált kialakítása teszi kiváló választássá.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP ProBook 450 G5 I5-8250U/8/256/15,6"/FHD Laptop" című hirdetést látja. (fent)