Betöltés...

Leértékelve ! Kis folt kijelzőn ! Minden Egyben AIO PC Lenovo M810Z AIO PC i5-6400/8GB/128SSD/21,5"/FHD

Ár: 79.998 Ft

A Lenovo M810z AIO PC egy mindent egyben számítógép, amely kompakt és helytakarékos megoldást nyújt a felhasználók számára. Íme néhány főbb jellemzője:




Processzor: A számítógépet egy Intel Core i5 processzor hajtja, ami megfelelő teljesítményt nyújt az irodai feladatokhoz és a mindennapi használathoz.


Memória: A gépben DDR4 RAM található, ami lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést és a sima futást az alkalmazások számára.


Tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami növeli a számítógép általános teljesítményét.


Kijelző: Az AIO (All-in-One) PC egy 21,5 hüvelykes Full HD kijelzővel rendelkezik, ami élvezetes képnézést nyújt, és ideális választás lehet az irodai munkához és a multimédiás tartalmak megtekintéséhez.


Kompakt méret: Az AIO kialakításnak köszönhetően minden hardver egyetlen készülékben található, így a gép kis helyen elfér, és a kábelek rendezettek maradnak.


Beépített hangszórók: Az AIO PC beépített hangszórókkal rendelkezik, ami kényelmes hangzást biztosít a zenehallgatáshoz vagy videómegtekintéshez.


Csatlakozások: A gép számos csatlakozóval rendelkezik, például USB-portokkal, Ethernet-csatlakozóval és kártyaolvasóval, ami lehetővé teszi a különböző eszközök és hálózatok csatlakoztatását.



A Lenovo M810z AIO PC egy ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék minimalizálni a kábelezést és helyet spórolni az irodájukban vagy otthonukban. A kompakt méret és az erős teljesítmény lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a különböző feladatok könnyű kezelését egyetlen eszközzel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Leértékelve ! Kis folt kijelzőn ! Minden Egyben AIO PC Lenovo M810Z AIO PC i5-6400/8GB/128SSD/21,5"/FHD" című hirdetést látja. (fent)