Betöltés...

Kész bárhol a sikerre LENOVO Thinkpad T550 I5-5300U/8GB/256GB SSD/FHD

Ár: 84.998 Ft

Fedezze fel a Lenovo ThinkPad T550 laptopot a NaniPC.hu oldalon, ahol a megbízhatóság találkozik a modern technológiával. Az Intel i5-5300U processzor, 8GB RAM és 256GB SSD kombinációja gyors és zökkenőmentes teljesítményt nyújt minden felhasználónak, legyen szó diákokról, üzleti szakemberekről, vagy idősebb felhasználókról. A 15,6 hüvelykes Full HD kijelző éles és tiszta képeket biztosít, ami ideális szövegfeldolgozáshoz, médialejátszáshoz és alapvető grafikai munkákhoz egyaránt. Ez a sokoldalú laptop minden igényt kielégít, legyen szó munkáról, tanulásról vagy szabadidős tevékenységekről.


Hosszú Leírás

Bevezető

A Lenovo ThinkPad T550 tökéletes ötvözete a megbízhatóságnak és sokoldalúságnak, ami ideálissá teszi minden korosztály és számos professzionális és személyes felhasználási mód számára. A NaniPC.hu-n kapható ez a kiváló laptop, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a változatos igényeknek.


Erőteljes Teljesítmény

Az Intel Core i5-5300U processzor és 8GB DDR3 RAM biztosítja, hogy a ThinkPad T550 könnyedén kezelje az irodai alkalmazásokat, multimédiás tartalmakat és a hétköznapi számítási feladatokat. A 256GB SSD pedig gyors adathozzáférést és rendszerindítást garantál, ami fokozza a produktivitást.


Kijelző és Kialakítás

A 15,6 hüvelykes Full HD kijelző kiválóan alkalmas mind a munkához, mind a multimédiás tartalmak élvezetéhez, kényelmes megjelenítést biztosítva minden korosztálynak, beleértve az idősebb felhasználókat is, akik nagyra értékelik a nagyobb és élesebb kijelzőt.


Személyre Szabhatóság és Készenlét

Az előtelepített Windows operációs rendszerrel, valamint a bővíthető memória és tárolókapacitás lehetőségeivel a ThinkPad T550 biztosítja, hogy minden felhasználó igényeit kielégítse. A NaniPC.hu által biztosított "csak kapcsold be és használd" készenléti állapot pedig lehetővé teszi, hogy azonnal nekilásson a munkának vagy a szórakozásnak.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kész bárhol a sikerre LENOVO Thinkpad T550 I5-5300U/8GB/256GB SSD/FHD" című hirdetést látja. (fent)