Betöltés...

VCOM átalakító kábel HDMI to DVI 3m

Ár: 4.998 Ft

A VCOM HDMI to DVI átalakító kábel egy olyan kábel, amely lehetővé teszi a HDMI csatlakozóval rendelkező eszközök csatlakoztatását egy DVI csatlakozóval rendelkező eszközhöz. Itt vannak a fő jellemzői:




HDMI to DVI átalakítás: A kábel egyik vége HDMI csatlakozóval rendelkezik, a másik pedig DVI csatlakozóval. Ez lehetővé teszi, hogy például egy számítógépet vagy egy set-top boxot, amely HDMI csatlakozóval rendelkezik, csatlakoztass egy DVI monitorhoz vagy kijelzőhöz.


3 méter hossz: A kábel hossza 3 méter, ami elegendő távolságot biztosít a csatlakoztatott eszközök közötti rugalmassághoz és elhelyezéshez.


Tartós kialakítás: A kábel jó minőségű anyagokból készül, ami tartósságot és megbízhatóságot biztosít. Az aranyozott csatlakozók tovább növelik a kapcsolat minőségét.


Kép- és hangátvitel: A kábel nemcsak a videójelet, hanem az audiójelet is továbbítja, így lehetőséged van hangot is továbbítani, ha a csatlakoztatott eszközök ezt támogatják.


Univerzális kompatibilitás: A HDMI to DVI átalakító kábel kompatibilis számos eszközzel, például számítógépekkel, televíziókkal, monitorokkal, projektorokkal és más HDMI és DVI csatlakozóval rendelkező eszközökkel.



Ez a kábel különösen hasznos lehet, ha olyan eszközöket szeretnél összekapcsolni, amelyek különböző csatlakozóval rendelkeznek. Az átalakító kábel segítségével könnyedén csatlakoztathatod őket, hogy élvezhesd a magas minőségű videó- és hangátvitelt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "VCOM átalakító kábel HDMI to DVI 3m" című hirdetést látja. (fent)