Betöltés...

Logitech Wireless Desktop MK220 vezeték nélküli billentyűzet + egér

Ár: 15.998 Ft

A Logitech Wireless Desktop MK220 egy vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációja, amelyet könnyű és praktikus használni. Itt vannak a fő jellemzői:




Vezeték nélküli kapcsolat: Mind a billentyűzet, mind az egér vezeték nélkül csatlakozik a számítógéphez egy USB vevő segítségével. Ez lehetővé teszi a szabad mozgást és minimalizálja a zavaró kábelek számát.


Kompakt méret: A billentyűzet és az egér kompakt méretűek, így könnyen hordozhatók és kezelhetők. Ideálisak olyan helyeken való használatra, ahol a hely korlátozott.


Hosszú élettartamú elemek: Mind a billentyűzet, mind az egér hosszú élettartamú elemekkel működik, így nem kell gyakran cserélni az elemeket.


Csendes billentyűzet: A billentyűzet csendes gombokkal rendelkezik, így csendes munkakörnyezetben is használható.


Gazdaságos energiafelhasználás: A készülék energiatakarékos üzemmódban is működik, amikor nem használják aktívan, ezáltal hosszabb elemélettartamot biztosít.


Praktikus vezérlők: Az egér és a billentyűzet számos vezérlőt és funkciót tartalmaz, például multimédia gombokat, számológépet és egyéb gyakori használatú funkciókat.


Plug-and-Play telepítés: A készülék könnyen telepíthető és használható, nincs szükség különleges illesztőprogramokra.



A Logitech Wireless Desktop MK220 alkalmas mind a munka, mind az otthoni számítógéphasználatra, és lehetővé teszi a vezeték nélküli szabadságot és kényelmet.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Wireless Desktop MK220 vezeték nélküli billentyűzet + egér" című hirdetést látja. (fent)