Betöltés...

Dell KB212-B USB csendes Magyar billentyűzet

Ár: 5.499 Ft

A Dell KB212-B egy USB csatlakozású csendes billentyűzet, amelyet különféle Dell számítógépekhez és munkaállomásokhoz terveztek. Itt vannak a fő jellemzői:




Csendes működés: Az "csendes" jelző azt jelenti, hogy ez a billentyűzet kisebb zajjal működik, így alkalmas az irodai környezetekben való használatra anélkül, hogy zavarná a kollégákat.


Kényelmes elrendezés: A Dell KB212-B egy standard QWERTY billentyűzet, amely kényelmes és jól ismert elrendezést kínál. A billentyűzet magában foglalja az összes alapvető billentyűt, például az alfanumerikus billentyűket, a számokat, a funkciógombokat és egy sorra szétszórt vezérlőbillentyűket.


USB csatlakozás: A billentyűzet USB-porton keresztül csatlakozik a számítógéphez. Ez egy gyakori és széles körben támogatott csatlakozási lehetőség, ami könnyű telepítést tesz lehetővé.


Egyszerű kezelés: Az egyszerű plug-and-play tervezésnek köszönhetően a billentyűzet könnyen telepíthető, és nincs szükség különleges illesztőprogramok telepítésére.


Minőségi kialakítás: A Dell termékek általában jó minőségűek, és a billentyűzet is masszív és tartós kialakítású lehet.


Multimédia funkciók: Néhány Dell billentyűzet multimédia vezérlőgombokat is tartalmazhat, amelyekkel könnyedén szabályozhatja a zenelejátszót vagy a hangerőt.



A Dell KB212-B USB csendes billentyűzet ideális lehet azoknak, akik egy csendes munkakörnyezetben szeretnék használni a billentyűzetüket, valamint azoknak, akik megbízható és jól ismert márkát keresnek.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Dell KB212-B USB csendes Magyar billentyűzet" című hirdetést látja. (fent)