Betöltés...

Megbízható teljesítmény DELL Precision T3600 Xeon E5-1620/16/256SSD/NVIDIA PC

Ár: 74.998 Ft

A Dell Precision T3600 egy erőteljes munkaállomás számítógép, amely megbízható teljesítményt és kiváló grafikus képességeket kínál. Íme néhány főbb jellemzője:




Processzor: A számítógépet egy Intel Xeon  processzor hajtja, ami kiváló teljesítményt nyújt a számításigényes feladatokhoz és a professzionális munkához.


Memória: A gépben DDR3 RAM található, ami lehetővé teszi a nagy méretű adatok és projektjei hatékony kezelését.


Tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, míg a merevlemez elegendő helyet biztosít a nagy mennyiségű adatok tárolásához.


Grafikus teljesítmény: A gépben egy NVIDIA  grafikus kártya található, amely kiváló 3D grafikát és GPU-teljesítményt nyújt a tervezőknek és mérnököknek.


Kompakt kialakítás: A gép kompakt és praktikus kialakítású, így könnyen beilleszthető a munkaterületre vagy az irodai környezetbe.


Csatlakozások: A gép számos csatlakozóval rendelkezik, például USB-portokkal, Ethernet-csatlakozóval, és kártyaolvasóval, ami lehetővé teszi a különböző eszközök és perifériák csatlakoztatását.



A Dell Precision T3600 egy megbízható és erős munkaállomás számítógép, amely kiváló választás lehet a tervezőknek, mérnököknek és egyéb professzionális felhasználóknak, akik számításigényes feladatokat végeznek. A kiváló grafikus képességek és a nagy mennyiségű memória lehetővé teszik a hatékony munkavégzést, míg az SSD gyorsítja a rendszerindítást és az alkalmazások betöltését.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Megbízható teljesítmény DELL Precision T3600 Xeon E5-1620/16/256SSD/NVIDIA PC" című hirdetést látja. (fent)