Betöltés...

A profi Microsoft Surface i5-7200u/8/256SSD/2K/12" Touch Érintőképernyős Laptop

Ár: 109.998 Ft

A Microsoft Surface Pro egy professzionális hordozható eszköz, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Íme néhány fő jellemzője:




Kijelző: A Surface  egy 12 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely 2K felbontásban jeleníti meg a tartalmat. A magas felbontás és az érintőképernyő lehetővé teszi a részletes munkavégzést és az interaktív kezelést.


Processzor: A laptop erős Intel Core i5 processzort használ, amely kiváló teljesítményt nyújt mindennapi munkához és feladatokhoz.


Memória és tárolás: Az DDR4 RAM és az SSD (szilárdtest meghajtó) gyors működést és adatelérést biztosítanak. Az SSD segít a gyors indításban és az alkalmazások zökkenőmentes futtatásában.


Tartósság és dizájn: A Surface egy kiváló minőségű és stílusos dizájnnal rendelkező eszköz, amely tartós anyagokból készült. Az eszköz könnyű és könnyen hordozható, így ideális választás azoknak, akik sokat utaznak vagy a mobilitásra törekszenek.


Operációs rendszer: A laptop a Windows operációs rendszert futtatja, ami sok alkalmazással kompatibilis és könnyen kezelhető.


Portok és csatlakozók: A laptop számos portot és csatlakozót kínál, például USB-portokat, microSD-kártyaolvasót és másokat a különböző eszközök csatlakoztatásához.



A Microsoft Surface Pro egy olyan eszköz, amely kiváló választás lehet azoknak, akiknek fontos a hordozhatóság és a professzionális teljesítmény. Ideális választás lehet üzletembereknek, tervezőknek és más szakembereknek, akiknek fontos a minőség és a mobilitás.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A profi Microsoft Surface i5-7200u/8/256SSD/2K/12" Touch Érintőképernyős Laptop" című hirdetést látja. (fent)